Idun Minerals // Neglelak og mascara

Foreo Luna Play

“Den ser ud til at være noget helt andet, end hvad den er tiltænkt”. Sådan sagde min mand til mig da han så den. “Og den vibrerer” – og så vippede øjenbrynene op og ned… Ja, ja..

Det er en rensebørste til ansigtet. Der vibrerer. For at rense  i dybden. Så der er intet frækt over den.2

Der fåes forskellige rensebørster i Luna serien. Man kan få store modeller, der passer til forskellige hudtyper. Og man kan få nogle der er lette at have med på farten.

Luna 2 er den første der kom frem. Den renser i dybden, og eksfolierer huden bedre end alm. rens med fingrene, eller en vaskeklud. Op til 35 gange mere hygiejnisk end f.eks. børster med nylonhår. Den renser ikke blot din makeup af, men eksfolierer også døde hudceller af i samme omgang. Man Fjerner 99,5 % snavs og olie fra huden. Reducerer fine linier og rynker ved hjælpe af antiage og massage funktion. –Matas 1495,-. Den findes til 4 forskellige hudtyper – Normal / Fedtet / Kombineret / Sensitiv. Der findes også en Luna 2 MiniMatas 1095,-

Foreo Luna Go, er en miniversion af Luna 2, den findes til 5 forskellige hudtyper, og skal bruges 2 min. i alt. Den gør det samme som Luna 2, eksfolierer og renser porerne, og anti age massage funktionen reducerer rynker ved hjælp af pulseringerne. På denne rensebørste kan man få flere eller færre pulseringer, som man selv vælger bagpå. Man kan bl.a. købe den hos Matas – til 795,- Op til 30 ganges brug ved en fuld opladning.

Den jeg har modtaget er en Foreo Luna Play. Den gør i princippet præcis det samme som de andre 2, den har bare ikke valgmuligheden bagpå, hvor man kan vælge flere, eller færre pulseringer. Den kan klare op til 100 behandlinger, og fåes i 7 forskellige friske farver. Matas.dk 299,-  Man benytter den i ansigtet i et minut. Kører med blide bevægelser ca. 15 sek. på kinder, hage, næse, pande. Huden føles super blød bagefter, og man kan sagtens fornemme, at huden er renset. Jeg benytter bare en alm. rensecreme (fra Lidl) til at rense med. Tænker og overvejer at købe et andet produkt. Men det er ikke helt ordnet endnu. 😉

1

Produktet er modtaget til test/anmeldelse. Det er mine ord du læser. Jeg får ikke betaling for at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på mine blogindlæg. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idun Minerals // Neglelak og mascara