Cocopanda // Shopping Festival

Boganmeldelse // Sylvia Day // I et med dig.


BoganmeldelseTitel: I et med dig. ( One With You)

Forfatter: Sylvia Day

Serie: Crossfire

Genre: Erotisk roman

Forlag: Politiken

Udgivet: Forår 2016

Læst som: Bog/papirudgave

Antal sider: 478


Nr. 5 i serien Crossfire med Sylvia Day. Den 5. bog om Gideon og Eva. Den sidste, i en vidunderlig serie, om kærlighed, og sex. Den er forførende og hjerteskærende. Og til tider en smule nervepirrende. sylvia day i et med dig

Det er længe siden jeg læste de første 4 i serien, så da jeg blev spurgt om jeg ville anmelde denne, måtte jeg lige “lynhurtigt” læse de første 4, for at kunne huske hvem nu Gideon og Eva var. For med det antal bøger jeg får konsumeret for tiden, minder mange af dem altså om hinanden. Og så alligevel ikke. Men der er kærlighed, intriger, sex, besættelse osv. i dem alle sammen.

Jeg vil sige, at man KAN godt læse denne alene. Men man vil helt sikkert få mest ud af at læse alle 5 – i rækkefølge, forståes. For man vil mangle nogle brikker, hvis man ikke har hele historien med. Men jeg synes Sylvia Day får en hel del tidligere oplysninger flettet ind i bogen. Så man har noget “baggrund” også..

Jeg kan rigtig godt lide Sylvia Day’s måde at skrive på. Den er let at læse, og ordene flyder frit, uden at være komplicerede. Og man vil hele tiden gerne lige læse et kapitel mere – og et til.

Gideon og Eva bliver i denne bog gift, og deres forhold er stormende, hedt, og passioneret som i de forrige bøger. De har begge 2 voldsomme hemmeligheder, men har nu besluttet at være åbne over for hinanden, og fortælle hinanden alt. De går til parterapi, og taler rigtig godt sammen. At fortælle hele verden at de er sammen, og endda gift, er ikke helt uden forviklinger. Der er rigtig mange der har en mening om det.

Vi følger stadig med i Cary’s liv – Cary er Eva’s bedste ven som hun bor sammen med. Også i hans liv sker der store forandringer.

Mange hemmeligheder kommer for dagen, nogle er nemmere at komme over end andre. Nogle kameler er nemmere at sluge end andre. Men de taler. De diskuterer. De skændes. De elsker. De kæmper.

Og så har den en helt anderledes slutning, end man (læs: jeg) forventer.

Jeg må nok indrømme, at jeg er en smule mæt nu. Men jeg tænker, at det nok ikke er så mærkeligt, når jeg i løbet af et par måneder – måske ½ år, har læst mindst 12-15 bøger, der handler om næsten det samme. = Ung smuk kvinde, bliver forelsket i stor stærk, lækker rig mand, der har mørke hemmeligheder og mareridt. De har vild og stormende forelskelser, de bliver uvenner, de bliver gode venner igen, og har vild og utæmmet sex.  Ej, okay – men det er næsten sådan jeg har det lige nu. Der er lige et par stykker jeg skal have læst stadigvæk, men ellers skal jeg vidst lige prøve noget andet. 😉

Den får selvfølgelig 5 hjerter ud af 5 fra mig. For det er en god bog – eller god serie.sylvia day i et med dig med hjerter

 Jeg har lånt bogen, af en rigtig bogelsker som jeg selv. Jeg anmelder den, fordi jeg synes den er god, og fordi jeg har lyst til at dele det med Jer. Jeg har ingen indtjening på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocopanda // Shopping Festival