Boganmeldelse // Sylvia Day // I et med dig.

Goodiebox // Juli 2016

2Så var der tid til månedens goodiebox igen. Det er så dejligt at blive forkælet hver måned, med ting man ikke lige vidste man manglede <3 Se tidligere boxe her – eller søg goodiebox på bloggen. Se hvordan du tilmelder dig her.  159 om måneden.

Har du forøvrigt set, at der er noget nyt ? GOODIEOFFER.

Hver måned, vil der være noget nyt – et nyt produkt – som kun dig, som er medlem kan købe. Denne måned kunne vi få 30 % på Cheek and lip set fra Real Techniques. 3 børster til læber og ansigt. Du kan læse mere på www.shop.goodiebox.dk. Normalprisen er 299,- din pris 209 kr.


The Energy Box

er temaet i denne måned ( Eller, altså sidste måned, ik’ 😉 )

Naked Lips – aftersun lipbalm. Vejl. udsalgspris 39,- FULL Size

Sådan en fætter har vi fået før, og jeg er ikke fan. Altså – jeg skal selvfølgelig lige prøve denne her. Men den sidste lugtede ikke sådan som jeg kan lide, så den røg altså ud… Jeg prøver denne, for det er da smart at den er god for læber, der har været udsat for både for meget sol, eller for meget vind og sne.

GOSH Copenhagen Mineral Waterproof Eye Shadow. Vejl. uds. pris 89,95,- FULL Size

Sådan én har vi også fået før, og jeg har en del i forvejen selv. Jeg har brugt dem rigtig meget, og man kan sagtens blande dem, hvis man har flere farver. De er bløde og cremede i konsistensen, der gør dem nemme at arbejde med, og de holder godt. Nu står der jo at de er vandfaste, og jeg må indrømme, at det har jeg ikke testet. Men de holder ihvertfald hele dagen på mig. Ingen parfume og parabener er der i. Og de sveder ikke af, ligesom alm. øjenskygge kan gøre, hvis man ikke har primer på. Faktisk, har jeg brugt en i lys nuance, under øjenskygge, som primer, en gang i mellem – det fungerer rigtig fint.

KUESHI Snticellulite Booster. Vejl. uds. pris. 149,95 . FULL Size

Giv din cellulite en omgang creme. Indeholder bl.a. astragalus-rod, der bekæmper og forebygger cellulitis – musetorn ekstrakt, der fremmer blodgennemstrømningen, og citronskal og gyldenris, der reducerer hævelse. Jeg har ikke brugt den, andet end en lille uge, og har ikke mærket/set forskel. Men jeg giver den et forsøg, da jeg har “noget” øverst på lårene der ikke er så kønt 😉 Det dufter herligt, og trænger hurtigt ind i huden.

Eleven Australia Miracle Hair Treatment. Vejl. uds.pris 149,95,- FULL Size

Hvis du har været på farten her i sommer – måske badet i hav eller pool, og fået en masse sol i håret, vil dit hår elske dig for at smide dette produkt i. Det er en leave-in hårkur, der dufter af kokos (Jeg HADER kokos – men det er en ok duft..) Den har 11 unikke egenskaber, og indeholder både lime og fersken fra Aussie-ørkenen. Den er til alle hårtyper,  du putter den i fugtigt hår, og det skal ikke skylles ud. UVA og UVB-filter, fornyer ødelagt hår, og giver både fugt og shine. Derudover beskytter den både mod klor, solskin, og varme fra din hårtørrer eller dit glattejern.

YOUTH LAB – Daily Sunscreen SPF 50 Normal/Dry skin. Vejl. uds.pris 169,95 for 50 ml. Dette er en prøve med 20 ml.

Mange bruger solcreme hver dag. Jeg er ikke en af dem. JA JA – jeg ved det godt, du behøver ikke løfte pegefingre af mig 😉 Men jeg har det bare så usigelig meget bedre, når jeg har lidt farve i kinderne. Og jeg bruger (oftest..) solcreme når jeg ved jeg skal opholde mig i solen. Men tit er jeg indendøre det meste af dagen, så jeg har ikke behov for en faktor 50. En 15-20 stykker er fint til mig. Den indeholder foruden UVA og UVB filtre, også Vitamin E, som er en god fugt til huden. Hyaluronsyre, der genopbygger elasticiteten. Let dækkeevne, der tilpasser sig din hudfarve. Den har en let formular uden parabener, og den er dermatologisk testet. Perfekt til alle hudtyper, og især til den sensitive hud. Så hvis man IKKE vil have noget sol, er den perfekt, og især hvis man ikke kan tåle solen, så er faktor 50 jo påkrævet.

MYPROTEIN Skinny Cookie. Vejl. uds. pris 19 kr. FULL Size

Jeg kan ligeså godt sige det helt ærligt. Jeg kommer ikke til at spise den ! Hvis noget er så sundt at det slet ikke er sjovt, har jeg ingen gavn af den. BUM ! Skal jeg synde, så gør jeg det med manér. Jeg har hørt andre sige, at den smager forfærdeligt. Jeg ved det ikke – jeg prøver ikke. De er bagt med lemon, chia frø og chokolade, og indeholder 80 % mindre sukker, end alm. klassiske cookies. 25 g. protein pr. cookie, gør at den også er god til vedligeholdelse, opbyggelse og reparation af muskelmassen. Jeg siger det bare – jeg tager hellere en alm. kage. MEN – jeg kender mange der vil være vild med denne sunde form for kage.

Det er ikke den box jeg har været allermest vild med. Måske fordi jeg bare har holdt ferie i haven i år ? Jeg har ikke haft brug for solcreme, beskyttelse til håret, eller hjælp til for meget sol på læberne. Og ja, jeg har lidt cellulite, men det lever jeg fint med 😉 Ej, forstå mig ret. Jeg har bare været glad for mange af de andre boxe, og dette er ikke min yndlings. Men man kan ikke vinde hver gang, og jeg tænker at mange piger har elsket denne box. Vi er heldigvis alle forskellige, og der skal være noget for enhver smag.1

Boxen er modtaget til test/anmeldelse. Det er min helt ærlige og uforbeholdne mening du får. Jeg får ikke noget for at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Sylvia Day // I et med dig.