SKØNHED & MAKEUP

Sleek // Ceam Contour Kit

22. august 2016

Det er simpelthen så fin det her Cream Contour kit fra Sleek Makeup. Det hedder Medium 096. Jeg har leget lidt rundt med det, og prøvet mig frem, men den anden dag, fik jeg endelig brugt det “helt rigtigt”. Det er fra Makeup-Online.dk. Du finder det her.

Jeg brugte den lyseste til at lysne (highlighte) området under øjet, på næsen og op i et v – i panden. Og den aller mørkeste til at contourere ved kindbenene, på siden af næsen og for at markere hvor min(e) hage(r) er. (Altså – for at skjule jeg har mere end én, igå. 😉

Det er rigtig nemt at arbejde med, de her cremede farver. De blender super nemt ind i hinanden, og det er let at opbygge mere farve efterhånden, hvis man ønsker det. 1 2Jeg kom det på med en pensel, men jeg prøvede også med fingrene, og det fungerede faktisk ret godt. Ihvertfald til lige at lægge det i ansigtet. Bagefter brugte jeg nogle af mine svampe fra M. Cosmetics (beautyblendere) let fugtede, til at udligne med.

Jeg brugte den ovenpå min foundation. Og ovenpå denne, brugte jeg en let pudder, til at sætte det med. For at det ikke skulle crease/klatte/mudre!?! Og det følte jeg ikke at det gjorde.

Her kan man næsten se mit nye hår . #KlarParat #Hygge #AftenMedSødePiger #FejrerJegErBlevetGammel #fourtyandfabulous #Makeup #Selfie #krummeskrummelurerdk #blogger #beauty #beautyblogger #Bblogger #AnerStadigIkkeHvadTøjJegSkalHaPå #HeltÆrligt

4

5

(De superflotte og lækre smykker er fra Pernille Corydon <3 – jeg fik dem i fødselsdagsgave – og har desuden også ring og armbånd.)

Jeg synes, helt ærligt, at det fungerede perfekt. Og det er noget jeg kommer til at lege en hel del mere med. Jeg bruger det ikk i hverdagen, fordi jeg altid er lidt sent på den, og fordi jeg ikke har lyst til “full face” makeup på, på arbejde. Der går jeg lidt mere – au-natue

I må sige til, hvis I har brug for en swatch af hver farve – så kan jeg godt vise det.

Læbestiften er den helt vidunderlige Bare it all fra Wet’n’Wild – med Twist up Lip Pencil Raspberry fra Sleek under.

Highlighter er desuden fra The Balm – The Balm Jovi Rock Star Pallette – Nogle af øjenskyggerne er også derfra, andre er fra Sleek – I-Divine pallette All the fun of the fair.

Blush er ligeledes lidt en blanding 😉 – både fra The Balm Jovi Rock Star Pallette, og fra Hot Mama – også fra The Balm.

Øjenbryn er brow wiz fra Anastacia i soft brown.

Mascara er L’oreal Falsh Lash.

YES – det var vidst det ? Spørg endelig løs, hvis du har spørgsmål. 😀

 

Nogle af produkterne er sponsorerede. Men det ændre ikke på min mening. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar