Sleek // Ceam Contour Kit

Boganmeldelse // Løftet // Simona Ahrnstedt


Boganmeldelse


Titel: Løftet

Forfatter: Simona Ahrnstedt

Forlag: Flamingobooks.dk

Serie: Samtidsserie “De la Grip”  2. del i serien – den første er “Arvingen” Læs anmeldelse her. 

Genre: Romantik/Kærlighed/intriger/hemmeligheder

Udgivet: E-bog og lydbog  d. 25. august 16. Paperback 12. september 2016.

Antal sider: 1299 på min Iphone

Læst som: E-bog på min Iphone, for Flamingobooks.dk.


LøftetIsobel er læge. For Læger uden grænser blandt andet. Derudover er hun med i en non-profit organisation – Medpax, der tager ud og hjælper hvor det brænder på. Hun har derfor set det meste, både det gode og det onde. Set børn dø, hjulpet børn og voksne. Set krig, og været involveret i en hel masse. Hun har et helt specielt forhold til hendes mor, og ikke rigtigt andre familiemedlemmer. Hun er meget selvstændig, og lever og ånder for sit arbejde.

Derfor har hun det rigtig skidt med, at Medpax i den grad mangler penge. De penge de plejer at modtage, er stoppet, og de har ikke råd til at købe de ilt apparater som de så inderligt mangler, for at kunne hjælpe så mange som muligt. Der er lavvande i kassen, og noget må gøres.

Alexander De la Grip, er jetsetter, og yngste søn fra en af de mange adelige familier i Sverige. Han lever for den næste flaske champagne. Lever i sus og dus, uden at tænke på dagen i morgen. Ej, heller tænker han på de kvinder som han bruger en enkelt gang, og derefter er videre til den næste. Han fester, og drikker, og tænker ikke på andre end sig selv, og den næste rus.

Da han første gang møder den smukke Isobel med det flammende røde hår, ved han bare én ting. Hende må han ha – koste hvad det vil.

Isobel falder ikke for smukke unge rige mænd. Men hvis de kan hjælpe hende med at skaffe penge til hendes hjertebarn Medpax – tilbringer hun gerne tid med en frokost eller en middag. Dertil og ikke længere.

Men gud hvor er han dog guddommelig smuk. Én enkelt date, kan vel ikke skade nogen ? Og hvis han smider guld i kassen, går det nok.

Vi følger både Isobel og Alexander, og deres tanker og gerninger. Og jeg kan godt lide, at man skifter imellem dem. Vi følger Isobel, når hun tager ud til brændpunkterne, Og vi følger Alexander, når han gør det han gør bedst. Drikker og flirter. Men der går ikke længe, inden det eneste de tænker på – er hinanden.

Jeg kan rigtig godt lide Simona Ahrnstedt’s måde at skrive på. Hun skriver ikke kun om kærlighed og sex. Man hører om rigtig mange ting, om adelige familier og store slotte. Om krig og ufred, om hjælp og nødhjælp i de fattige lande. Vi kommer rundt om rigtig mange ting.

Desuden hører vi også om Natalia og David, fra bog nr. 1, og om hvordan det går dem. Om Åsa, der er Natalias veninde, der netop er blevet gift. Vi hører også om Alexander’s bror, Peter, som vi også mødte i den første bog. Og om hvordan det går ham, og hvad han tænker om, at hans hemmelighed nu er ude. (Bl.a. her, vil det være en fordel, at have læst den første bog.)

Det er del 2 i serien om De la Grip – men man kan faktisk sagtens læse denne her, uden at have læst nr. 1. Dog vil jeg anbefale at læse dem i rækkefølge, for der er en masse finurligheder, som man vil mangle, hvis man kun læser denne.

Selvfølgelig får den 5 ud af 5 hjerter fra mig. Det er en af de bøger jeg elsker at læse. Løftet med hjerter

Bogen er sponsoreret på den måde, at den er tilsendt som e-bog til mig fra Flamingo. Jeg modtager ikke betaling for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på bloggen. Anmeldelsen er min egen mening. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sleek // Ceam Contour Kit