GOODIEBOX

Goodiebox // August 2016

24. august 2016

Goodiebox By Blogly. 5 kendte bloggere, har hver valgt en af månedens ting i goodiebox.

Vi har ikke alle fået den helt samme box, og lige præcis i denne måned, er jeg rigtig glad for at have fået den jeg har fået. Nogle har fået en parfume, der mildest talt, ikke dufter særlig godt, f.eks.

Hvis du bliver interesseret i at modtage en box, kan du læse hvordan du gør, her. Tilmelde dig her. Eller se tidligere boxe her. Du kan også søge her på bloggen – brug Goodiebox, i søgefeltet. Den koster 159,- om måneden, og det er en sjov måde at prøve nye ting på. Er der ting i din box, som du ikke lige selv kommer til at bruge, har du altid lidt til din mor, veninde, eller som værtindegave. Eller du kan dele den med din mor / datter. <31


3

Jeg har lavet en unboxing video, i denne måned. Er det noget du gider at se ? Er det værd at overveje, om jeg skal gøre det igen ? Kom endelig med din mening. Du kan se lidt af den på Instagram, eller hele videoen på bloggens facebookside. 


Wet Brush Aquavent Paddle Hairbrush. Vejl. uds.pris 199,95. Full size.

Anbefalet af Mascha Vang // Maschavang.dk 

Vi har tidligere, i goodiebox, fået en wet brush, hvilken jeg bruger hver dag, og elsker. Jeg har også hørt, at den skulle være virkelig god, til langt hår, og børn græder ikke over at få redt deres hår. Den passer til alle hårtyper, og du kan bruge den i både tørt og vådt hår. Jeg kommer helt sikkert til at bruge den.

The Body Shop Honey Bronze Tinted Face Gel. Vejl uds.pris. 155,- Full size.

Anbefalet af Julie Berthelsen //Julieberthelsen.com

Erstatningen for foundation, om sommeren. Hvis man ikke vil have foundation på, når det er allermest varmt (Sker ik så tit i DK..), kan man udskifte det med denne bronzer gel. Den er transparent, leg og frisk. Den indeholder honning og bivoks, samt fugt. Den fedter ikke, og kan anvendes af alle hudtyper. Den giver din hud lige tilpas glød. Jeg har endnu ikke prøvet den, men det skal jeg da ha gjort. Jeg er ikke så stor fan af selvbruner og lign. og denne kommer, for mig, ind under kategorien. Men jeg skal nok. Jaja.

Benefit They’re Real! Tinted Primer. Vejl. uds.pris. 210 kr. Prøve.

Anbefalet af Signe Eflund // Signeeflund.dk

De produkter jeg har fra Benefit, elsker jeg. Vi har, tidligere i goodiebox,  fået They’re Real mascaraen, så jeg var ret spændt på denne her. De skriver det er en lash-primer – og derfor brugte jeg den under min mascara da jeg prøvede den. Det gav virkelig lækre vipper. !! Jeg sir’ det bare. Den er vandfast, og indeholder provitamin B5. Den giver et flot look, og kan faktisk bruges alene også. JA  – den er brun, og giver i sig selv et helt naturligt look, men du kan altså også sagtens bruge den sammen med din mascara. Herved bruger du mindre mascara, og kan spare på den, f.eks.

CLEAN Eau de Parfum. Vejl. uds.pris. 395 kr. for 30 ml. Dette er en prøve

Anbefalet af Cecilie Lind // Cecilielind.com

Jeg elsker, elsker, elsker CLEAN. De laver nogle helt fantastiske dufte. Jeg har en enkelt stor flaske, ellers er det rollers jeg har købt i en sampak i matas. Desuden har jeg 4 helt små prøver, heriblandt Rain, som er den duft jeg har fået. GUUUUD den er lækker. Jeg har ellers altid været mest til Clean Cotton, da jeg synes den har den reneste, og lækreste duft. Sådan er det nu med alle deres dufte. De er 100 % parabenefri, sulfater, og kunstige farvestoffer. Den er udviklet med rene og friske ingredienser, af den højeste kvalitet. Og enhver af duftene, kan lede en hen på et minde fra tidligere. (Sådan er det ihvertfald for mig) Tror seriøst aldrig, jeg bliver træt af at dufte rent ! Og man kan jo sagtens blande parfumer – så du kan tage din yndlings på, og toppe med en clean duft. Dét er perfekt. Dette er den ting, jeg er aller mest vild med i denne måneds box.

Balance Me Super moisturising Hand Cream. Vejl. uds.pris 99, for 50 ml. Full size.

Anbefalet af Anne Mette Voss // Annemettevoss.dk

Ja, altså – her har jeg rettet i overskriften, for der var en seriøs fejl, fra goodiebox side 😉

Jeg bruger virkelig meget håndcreme. Denne skulle være ultra-fugtgivende, og indeholder blandt andet shea butter, og lanolin. Huden styrkes ved hjælp af en anti-age formular, med essentielle olier. Og så har den vundet 3 beauty Awards. Men altså… Det bliver et pænt Nej tak herfra ! Den lugter simpelthen afskyeligt. Jeg har prøvet den en enkelt gang, og jeg kunne blive ved med at vaske hænder, for at få den lugt af. Så kan den, for mig, være fuldstændig fantastisk, alt det den gider, jeg kommer ikke til at bruge den. Sådan synes jeg desværre der er en del af Balance me’s produkter der er,  og det er bare super ærgerligt.

Generelt, er jeg helt vild med månedens box, og jeg synes det er en af de bedre der er kommet. Desværre er der en hel del der er meget utilfredse denne gang, og det synes jeg er super ærgerligt. For der er virkelig fine ting i. Men med det sagt (skrevet), ville jeg også være blevet vildt ærgerlig, hvis jeg havde fået den der duft-parfume, som andre har fået. For jeg ved bare, at den ville jeg ikke få brugt. Nogle andre har fået en roller lash mascara fra Benefit, andre har vidst fået den mascara som har været med før. Her er jeg godt tilfreds, men det ville jeg også være, hvis det var en af de andre.

Det er en meget sjov idé, at få store bloggere til at vælge ting i en box. Men der er ihvertfald 2 jeg ikke aner hvem er. (ja, undskyld 😉 ) og kigger man på deres side, ser man, at det ikke er voldsomt skønhedsrelateret – ihvertfald ikke ret meget af det. Og så synes jeg det er lidt ærgerligt. Jeg vil mene at det var bedre at finde 5 skønhedsbloggere – og se hvad deres favoritter er. Men det er jo bare min mening 😉

Hvad synes DU om månedens box ? 2

Goodieboxen er modtaget til anmeldelse/test. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar