Boganmeldelse // En mors historie // Amanda Prowse

Wet’n Wild // Megaslicks Lipgloss // Cocopanda

Måske så I med på Instagram, da jeg viste mine nye lipgloss’ frem ? Dem var der rigtig mange likes på. Og det kan jeg godt forstå ! De er nemlig både billige, og rigtig gode, de er godt pigmenterede, og holder længe.

De er så pigmenterede, at det nærmest minder om, hvis du tager en læbestift på. Og de er så pigmenterede, at min hvide skjorte, jeg havde på den dag jeg swatchede dem … har 4 striber der ikke kan komme af 😉 hahaha. Ej, jeg skal lige have prøvet igen, med noget vanish eller sådan noget. Men der sidder lige 4 streger, som er smittet af fra min arm.

Farverne jeg har valgt, ligger (heldigvis) ikke helt så tæt, farvemæssigt, som jeg ofte vælger farver i. Så der er lidt forskelligt at vælge imellem. Men er det kun mig ? Læbestifter her, er enten lilla, eller meget mørke rød/brun. Neglelakker er lilla eller lyserøde. Øjenskygger, er jordfarver – evt. med et lilla touch. Tøj er sort.. ?!? Men hvorfor ?? Nogle gange skal man altså lige huske, at prøve at vælge lidt anderledes.

De er fra Cocopanda.dk, og du finder Wet’ n Wild produkter lige her. Hvis du er til lipgloss generelt, kan du finde udvalget her. De koster 59 kr., hvilket jeg synes er en rigtig god pris. Jeg linker til det specifikke produkt, længere nede.

1 2 3

That’s My Jam, er mørkelilla, super flot farve, ude at være helt, helt mørk.

Bronze Berry, er lys, lidt henad guld.

Wined And Dined er let brunlig, men alligevel lidt nude-ish på mine læber.

Berried Treasure (Og jeg har stavet forkert på ALLE billederne – sorry..) er den her smukke bærfarve, som vi alle bør have i samlingen. Blanding af jordbær og hindbær, med et bette squis af brombær 😉

Sig endelig til, hvis I ønsker flere billeder 😀

4

Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg modtager ikke betaling for at skrive dette indlæg – jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // En mors historie // Amanda Prowse