Wet'n Wild // Megaslicks Lipgloss // Cocopanda

Makeup Revolution // Ultra Blush Palette

Jeg er vild med blush. Elsker en helt masse forskellige farver, og gerne fra en masse forskellige mærker. Den senest tilkomne er Ultra Blush Palette – All About Cream, fra Makeup Revolution. Det er en creme palette, og det skal jeg lige lære at bruge. Jeg er mest til pudderform.1

Men jeg må alligevel indrømme, at det gik lidt lettere end jeg havde håbet på, første gang jeg forsøgte. Jeg har, indtil nu, kun prøvet en enkelt af farverne. (2. række, nr. 1), men jeg glæder mig til at få prøvet de andre også.

Makeup Revolution, er et mærke, jeg har nogle forskellige produkter fra. Det er et rimelig prisbilligt mærke, og de har rigtig mange fine ting.

Denne palette er fra my-beauty.dk, og deres Makeup Revolution produkter finder du her. 
2

All About Cream koster 89 kr. Og du får 8 forskellige farver i en palette. De er nemme at have med at gøre, synes jeg. Jeg har bare brugt min pegefinger 😉  til at påføre produktet på kinderne. De er helt vildt pigmenterede, og man skal lige starte forsigtigt ud. (Og det er nok her, jeg mener/føler at jeg er mere til pudderdelen. Den kan man nemmere fjerne igen, hvis man får for meget på, eller ikke rammer lige der hvor man vil have det.) Her lægger jeg bare en smule lige på “æblet” og toner opad mod øret – opad kindbenet. Evt. bruge en børste til at tone det med. Den jeg har prøvet (række 2 – nr. 1.) har den fineste farve, det ligner lidt at man har været ude i kulden – det er meget oppe lige nu, at man ser “naturlig” ud, og har fået farve i kinderne af vejret. Og det ligner det præcist når jeg bruger denne.

I solskin4

I skygge.5

3

Produktet er tilsendt til test/anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg modtager ikke betaling for at skrive indlægget, og tjener ingen penge på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wet'n Wild // Megaslicks Lipgloss // Cocopanda