Depend 7-Day // Nailart

Nilens Jord Neglelak // Efterår 2016

Nilens Jord er et mærke, jeg har kendt siden jeg var ca. 18-19 år. Dengang skulle mine forældre ud at flyve for første gang (Jeg skulle desværre ikke med, dag jeg lige var startet i lære). Jeg fik dem til at købe en krukke med Nilens Jord pudder med hjem. Og GUD hvor jeg elskede den. Jeg har stadig en bøtte stående, med en ganske lille bitte smule i. For jeg kan simpelthen ikke nænne at smide dem ud.

Sidenhen har jeg fulgt med i, hvad de har lanceret. Både før jeg startede med at blogge, og helt sikkert også efter.

Ved du at Nilens Jord er dansk ? Alle deres produkter er uden parfume, æteriske olier og parabener. Deres produkter er højkvalitet, og de bruger kun de bedste ingredienser, og udelader de unødvendige, og potentielt skadelige stoffer. Uden at gå på kompromis.

Så det virker lidt “sjovt”, at disse 4 lakker er det første jeg har med dem at gøre efter så mange år.

De er lækre at arbejde med – har en god og bred pensel, og den glider ligeså fint henad neglen. Lakken lægger sig pænt, uden at være træls, lave streger, eller andre krummelurer.1 2Jeg har fået 4 lakker tilsendt, som jeg vil swatche for Jer. Du kan købe Nilens Jord i Matas og på Matas.dk. Her finder du deres neglelakker – som koster 99 kr. Eller i Salling og Magasin – eller på NilensJord.dk Der er også rigtig mange andre nyheder fra Nilens Jord. Både en liquid concealer, en chubby concealer, foundation, mineral foundation, og en priming og setting powder. Tjek det f.eks. ud på Matas.dkMagasin.dk  Salling.dk eller din lokale Matas/Magasin/Salling.

Burcundy. Helt, helt, helt mørk rød. Den er næsten sort, og især hvis man ser den lidt på afstand. 2 lag og topcoat. Jeg beklager, at det ser lidt “rodet” ud – der er fedtede fingre på lakken…. Jeg så det først da jeg redigerede billeder. Men den er altså super flot, og perfekt til vinter, råkoldt vejr, varm kakao og lune tæpper.1 2Saphire. Dyb mørkeblå, med sølvshimmer. Det ligner nærmest blå safirer. Helt vildt smuk. 2 lag og topcoat. 1 2Claret Red. Super flot dæmpet/duset rød. 2 lag og topcoat. Bliver helt sikkert en genganger her i efteråret.1 2Dove. Så smuk, fin og sart nude – over i den grå nuance. Det er helt sikkert, en lak jeg kommer til at bruge igen og igen. 2 lag og topcoat. 1 2

Lakkerne er sendt til mig til anmeldelse/test. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend 7-Day // Nailart