NEGLELAK & DESIGNS

CND Vinylux // Starstruck

18. september 2016

Vinterlakker fra CND Vinylux. 2 superlækre glimmerlakker, der bare skriger på vinter. De er mørke, lige tilpas mørke, og jeg glæder mig til at gå vinteren i møde med smukke lakker på neglene. Starstruck er et perfekt navn til disse 2 basser. 1

De forhandles hos førende skønheds- og neglesaloner,Matas, Matas.dk, samt hos Stylebox – stylebox.dk.

Dark Diamonds. Smuk sort lak, med sølvglimmer. Den har blot fået 2 lag, og topcoat. Man kan mærke at den er lidt ru, under et enkelt lag topcoat, så hvis du kan lide din lak helt glat, tror jeg der skal 2 lag topcoat på. Det generer ikke mig, da jeg godt kan lide teksturlakker. Vil du have den helt rigtige tekstur “feeling”, skal du ikke komme topcoat på 😀

Vil passe helt perfekt til nytårsaften.1 2 3Emerald Lights. Smuk mørkegrøn glimmerlak der har fået 2 lag og topcoat. Man kan fint undvære topcoaten på denne lak også, hvis man er glad for tekstur i lak. Det er nærmest grønne diamanter. 1 2 3Lakkerne er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at lave dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar