Anmeldelse, Neglelak, Sponsoreret, Swatch

CND Vinylux // Starstruck

Vinterlakker fra CND Vinylux. 2 superlækre glimmerlakker, der bare skriger på vinter. De er mørke, lige tilpas mørke, og jeg glæder mig til at gå vinteren i møde med smukke lakker på neglene. Starstruck er et perfekt navn til disse 2 basser. 1

De forhandles hos førende skønheds- og neglesaloner,Matas, Matas.dk, samt hos Stylebox – stylebox.dk.

Dark Diamonds. Smuk sort lak, med sølvglimmer. Den har blot fået 2 lag, og topcoat. Man kan mærke at den er lidt ru, under et enkelt lag topcoat, så hvis du kan lide din lak helt glat, tror jeg der skal 2 lag topcoat på. Det generer ikke mig, da jeg godt kan lide teksturlakker. Vil du have den helt rigtige tekstur “feeling”, skal du ikke komme topcoat på 😀

Vil passe helt perfekt til nytårsaften.1 2 3Emerald Lights. Smuk mørkegrøn glimmerlak der har fået 2 lag og topcoat. Man kan fint undvære topcoaten på denne lak også, hvis man er glad for tekstur i lak. Det er nærmest grønne diamanter. 1 2 3Lakkerne er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at lave dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar