OPLEVELSER

Bridget Jones Baby // Premiere // Megascope

25. september 2016

Så for søren – så var der Bridget tid igen. Jeg var så heldig, at jeg blev inviteret i biffen og se Bridget Jones, hvis jeg ville give min ærlige mening til Onsdags Avisen. Det har jeg gjort før – bl.a. da vi så Fifty Shades, og Magic Mike.bridgetDet er altid super hyggeligt når vi er afsted, og det var det også denne gang. Anmeldelserne var i avisen i onsdags – så i dag, får I min mening her.

Bridget fylder 43, og hun starter med at være til begravelse. Her møder hun selvfølgelig Mr. Darcy, som har sin kone med. Bridget lader som om hun også er der sammen med én, for helt ærligt ? Altså, jeg mener bare.. Hun kan da ikke være enlig. Istedet for, bare at være ked af det, bliver hun inviteret til festival af hendes veninde. Her møder hun den utrolig lækre Jack, og, det ender med at hun – ikke engang med vilje – ender i hans telt om natten. Stang bacardi.

Et par uger efter, møder hun Mr. Darcy igen. Og ja…

Hun ender, selvfølgelig, med at være gravid, og ved ikke hvem der er far.

Vi følger dem alle 3 gennem graviditeten, med forviklinger, kærlighed, sorg, spænding og virkelig meget grin.

Hvem vælger hun ? Kan hun vælge ? Hvem er far ?

Jeg er vild med filmen. Den er hylende morsom fra start til slut, og Bridget Jones – præcis som vi kender hende. Det er skønt at grine igennem en hel film. Man får ikke at vide, før til allersidst, hvem der er far, og det er fedt, at man bliver holdt lidt på pinebænken, og ikke kender til slutningen.

5 ud af 5 stjerner. Jeg var top-underholdt.

bridget med hjerter

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar