Depend // o2 Rewind // Autumn 2016

Depend // Perfect Eye

Over 60 nye produkter på hylderne fra Depend inden længe.

Sidste torsdag, tog jeg jo toget til København, for at deltage i Depend’s presse event ang. deres helt nye sortiment – Perfect Eye.

Det var en lang dag. Især for “sådan en som mig”, der normalt har brug for mere søvn end de fleste. Jeg klarede det – uden at være helt groggy dagen efter. Træt, ja – men ok.

Jeg tog selvfølgelig også lige en extra pille midt på dagen, for at overleve. Men det kan jo ikke hjælpe noget, hvis jeg intet andet kan, end arbejde, og sove. Så indimellem ofrer jeg lidt tid. På mig. På noget jeg rigtig gerne vil. Og dette event – det ville jeg rigtig gerne.

Lækker mad og bobler, inden vi hørte om de nye produkter, og lidt om Depend generelt. Altid hyggeligt, og også rigtig fedt at høre om folkene bag Depend. Der blev vist lidt forskelligt på scenen – hvordan man bruger et par af produkterne.

Bagefter, var jeg heldig, at Linda ville lave lækre bryn på mig. Så de fik den store tur med farve fra et af deres nye kit. De gamle kit, lovede holdbarhed i op til 3 uger – de nye – i op til 6 uger. Så det bliver spændende.

Der kommer indlæg med alle produkterne, men I får dem lige lidt ad gangen, for at det ikke bliver en alt for stor mundfuld at sluge 😀 Her er lige lidt stemningsbilleder fra dagen. Og til slut vores goodiebag – altså, solbrillerne havde jeg i forvejen 😉 01 1 2 3 4 5 6 7 8

Glæder I Jer til at se produkterne på tættere hold ? Det er noget sløret det der ^^ – men I skal nok få det hele at se 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend // o2 Rewind // Autumn 2016