Depend // Perfect Eye

CND // Creative play

Nye lakker fra CND  Creative Play. 2 lakker + base og topcoat har jeg fået tilsendt. Jeg er ikke vant til at bruge basecoat (! Ja, jeg véd godt, det er en god idé) – Men den er faktisk ret lækker, og en smule sticky denne her. Så lakken lægger sig virkelig flot ovenpå.1De er fremstillet af mikroniserede pigmenter, der optimerer farveintensitet, glathed og glans. Penslen er rigtig lækker, og har næsten 400 penselhår, der sikrer nem og præcis påføring. Der findes 88 farver og 10 forskellige finishes. Så der er både creme, glitter, metallic, metallicglitter, mikro-glitter, flerfarvet glitter, perlemor, satin, glimmer og effektlakker. De er 7-free – og altså fri for toulen, kamfer, formaldehyd, phthalat, formaldehyd harpiks, xylen og methylehylketon.

Lakken er ligesom en helt anden lak du kender, som du bare fjerne med lakfjerner.

Der er til mange timers leg i lakkerne, som kan mixes på kryds og tværs, eller bruges alene.2Der er 8 nye farver i Creative Play’s vinterkollektion Celebration Collection. De resterende 6 farver hedder: Extravaglint (Bronze med Glitterstrå), Naughty or vice (Lilla med røde undertoner – creme), Happy Holly Day (Mørk grøn, creme), Reveiry Red (Lys rød med microglitter), Folled again (intens guld metallic), Stellabration (klar glitttermix med stjerner)

De burde være i handlen nu, og kan købes hos CND forhandlere, CND Skønheds- og neglesaloner, samt hos stylebox. 

De 2 jeg har fået tilsendt er Rsvplum (det hedder den – jeg har ikke stavet forkert 😉 ) og Turquoise Tidings.

Rsvplum – 2 lag og topcoat. Den dækker faktisk allerede helt pænt i det første lag. Mørk fuchsia, med satin finish. 1 2 3

Turquoise Tidings. Turkisblå med flere forskellige blå og holografiske glitterstykker. På ringefingeren har jeg kun den på – her er 4 lag… På de andre har jeg først lagt CND Vinylux Reflectiong Pool, og 2 lag af Turquoise Tidings ovenpå. Man kan fint gøre begge dele, og der er stor forskel at se – især på billeder. Den er noget mere “mættet” med glimmer, i den hvor der kun er den på. 1 2 3

Lakkerne er modtaget til anmeldelse/test. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend // Perfect Eye