Boganmeldelse // Jussi Adler-Olsen // Selfies

Boganmeldelse // Som du ser mig // Cora Carmack


Boganmeldelse


Titel: Som du ser mig

Forfatter: Cora Carmack

Serie: Losing it – del 3.

Genre: Kærlighed – Chick lit.

Forlag: LoveBooks, en del af Lindhardt og Ringhof.

Udkommet: 7. oktober 2016

Antal sider: 753, som E-bog på Iphone.

Læst som: E-bog på min Iphone for Plusbog.dk – hvor min anmeldelse også ligger.


Som du ser mig 1

Kelsey tager ud i verden for at opleve. Være. Mærke, og finde sig selv. På interrail. Hvem er hun ? Hun lever livet, møder nye mennesker hver dag. Drikker lidt vel rigeligt, og kysser på dem hun har lyst til. En dag møder hun Hunt. Han er så vidunderlig at det ikke er til at bære. Han virker til at han er interesseret, og så alligevel ikke.

Han beslutter sig for at de skal tage videre sammen. Sammen opleve noget mere af Europa. De skynder sig fra sted til sted, og er ikke længe nogle steder. Han kysser fantastisk. Men i næste sekund skubber han hende fra sig, og hun forstår ikke hvorfor. Der er da også noget i hans øjne. Er der ikke ? Men det er også sådan en mystisk måde han kom ind i billedet. Har han slet ikke noget derhjemme han skal hjem til ? Eller har han faktisk en kæreste han er stukket af fra ? Der er mange beskeder på hans tlf. når hun har kigget ham over skulderen. Og et mærkeligt telefonopkald.

Kelsey og Hunt hygger sig i hinandens selskab. Men Kelsey kan ikke finde ud af om han vil mere end bare være venner.

Og nu begynder hendes far også at maile til hende, at det er på tide at komme hjem. Men det er hun slet ikke klar til. Godt nok er det hans kreditkort hun bruger/misbruger. Men helt ærligt..

5 ud af 5 hjerter fra mig. Det er præcis den slags bøger jeg elsker. Mmmm. Kærlighed, fortvivlelse, savn, sorg, genforening.

Cora Carmack skriver fantastisk, forførende og frit. Man bliver fanget i hendes univers, og mærker kærligheden, sorgen, og får tårer i øjnene fra tid til anden. Både af glæde, og af sorg. Keep ’em coming Cora 😀Som du ser mig med hjerter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Jussi Adler-Olsen // Selfies