SKØNHED & MAKEUP

Pañpuri // Hjemmespa

8. oktober 2016

Det er lækkert, at man indimellem kan få den skønne følelse af spa, i sit eget badeværelse. At man ikke skal ofre både tid og mange penge på at tage i en spa. Ikke, at det ikke også er lækkert, for dét er det. Men hvis man har mange ting at gøre i hverdagen, er det ikke sikkert man lige får det gjort.  2 3

Jeg har modtaget et par produkter fra Pañpuri, som får hele huset til at dufte, når jeg har brugt dem.

En sæbe – Bath and shower Gel – til badet, og en fed creme – All purpose Butter –  til kroppen.

Der er 4 forskellige kollektioner, der alle har fokus på velvære, ro, afslapning, styrke og energi. Jeg har fået 2 produkter fra den sorte serie – Vanilla Planifolia. Det er en fantastisk duft af vanilie og sandeltræ, der breder sig og forkæler både krop og sanser.

I denne kollektion, findes der desuden en exfoliater, satin oil mist, hand treatment og essentiel oil, og en body butter.

I Pañpuri’s univers, findes der et stort sortiment af spa-inspirerede produkter til kroppen, og en ansigtsplejeserie, med stærk inspiration til østen. Det er målrettet velvære, og hver serie/farve har sin egen påvirkning af sanserne.

De indeholder udelukkende naturlige ingredienser og dufte fra æteriske planteolier og udtræk.

Super smuk indpakning i de sorte æsker. Og indeni er de også luksuriøse at se på. Dejligt at sæben er med pumpe, det kan jeg godt lide. Og cremen er i en tube, så man ikke skal have fingrene ned i en krukke.

Hvis du vil høre om en forhandler tættest på dig – kan du kontakte 28 18 28 95, som oplyser dig herom.
1

Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar