Boganmeldelse // Som du ser mig // Cora Carmack

Pañpuri // Hjemmespa

Det er lækkert, at man indimellem kan få den skønne følelse af spa, i sit eget badeværelse. At man ikke skal ofre både tid og mange penge på at tage i en spa. Ikke, at det ikke også er lækkert, for dét er det. Men hvis man har mange ting at gøre i hverdagen, er det ikke sikkert man lige får det gjort.  2 3

Jeg har modtaget et par produkter fra Pañpuri, som får hele huset til at dufte, når jeg har brugt dem.

En sæbe – Bath and shower Gel – til badet, og en fed creme – All purpose Butter –  til kroppen.

Der er 4 forskellige kollektioner, der alle har fokus på velvære, ro, afslapning, styrke og energi. Jeg har fået 2 produkter fra den sorte serie – Vanilla Planifolia. Det er en fantastisk duft af vanilie og sandeltræ, der breder sig og forkæler både krop og sanser.

I denne kollektion, findes der desuden en exfoliater, satin oil mist, hand treatment og essentiel oil, og en body butter.

I Pañpuri’s univers, findes der et stort sortiment af spa-inspirerede produkter til kroppen, og en ansigtsplejeserie, med stærk inspiration til østen. Det er målrettet velvære, og hver serie/farve har sin egen påvirkning af sanserne.

De indeholder udelukkende naturlige ingredienser og dufte fra æteriske planteolier og udtræk.

Super smuk indpakning i de sorte æsker. Og indeni er de også luksuriøse at se på. Dejligt at sæben er med pumpe, det kan jeg godt lide. Og cremen er i en tube, så man ikke skal have fingrene ned i en krukke.

Hvis du vil høre om en forhandler tættest på dig – kan du kontakte 28 18 28 95, som oplyser dig herom.
1

Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Som du ser mig // Cora Carmack