Rimmel London //

M. Cosmetics // Contouring brushes

Det er lige præcis sådan nogle jeg har ledt efter. At de så kommer sammen i en pakke – til KUN 129,95,  PÅ TILBUD til 109,95 – er da bare helt perfekt. De er med nylonhår.

Du kan købe dem i Matas, og Matas.dk, nu. contour1

Jeg ledte efter den perfekte highlighter børste den dag jeg var i København, men fandt ikke lige én der sagde “tag mig” . Jeg talte så med en anden skøn og køn blogger (skabsdiva.dk), der fortalte at hun bruger en anden børste – som slet ikke er beregnet til highlighting. Den har jeg også, og den minder faktisk en del om denne nye fra M. Cosmetics. Så den véd jeg virker.

Nr. 13 – den store lyserøde, har både en smal og en bred side, som man bruger til at lave mørke skygger, de steder du gerne vil nedtone. Når man contourerer – vil man “skjule” noget. Altså – det modsatte af at highlighte. Du kan ændre hvordan folk “ser” din næse, f.eks. Hvis den er stor skal du gøre det på en måde, hvis den er lille, på en anden måde. Hvis du vil skjule dine (lidt) store kinder, kan du også hjælpe det på vej.

Den lille – orange – nr. 14, er til highlighting af det du gerne vil fremhæve – altså det gode i ansigtet. Jeg highlighter f.eks. altid øverst på kindbenene, på næsen, lige midt i panden (lige over brynene / i midten), amorbuen, og evt. kraveben.

Men “kort sagt” – er det en jungle, og man kan gøre det på rigtig mange måder.

Ihvertfald – jeg er glad for disse, som jeg glæder mig til at lege rigtig meget mere med.contour1

Produkterne er modtaget til test. Jeg bliver ikke betalt for at skrive et indlæg om produkterne. Jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel London //