SKØNHED & MAKEUP

Phytomer // Allure Beauty Group // Mii Makeup

18. oktober 2016

1 2På beautymessen i Fredericia, stødte jeg ind i Allure Beauty Group, der har med den virkelig lækre mærke Phytomer at gøre. Phytomer er fransk, økologisk hudpleje. Velduftende. Simpelthen så lækkert. Og så er det også bare smukt at se på.

Nu har jeg i et par uger brugt cremen i ansigtet 2 gange om dagen, og benyttet den super lækre sæbe et par gange om ugen. Sæben er bedre end en scrub. Den renser, og blødgør på samme tid. Og er yderst velduftende. Man kan mærke de lækre ingredienser. Sæben bruger jeg nærmest som man ville bruge en vaskeklud… det kan være en udfordring, indtil du lige har prøvet det første gang. Den er nemlig glat, lige indtil man kommer ind til “det gode”. Så er den helt ok at holde ved. Når jeg har brugt den, lægger jeg den til tørre på en vaskeklud, og når den er helt tør, smutter jeg den bare tilbage i æsken.

Cremen er også yderst skøn, og “løber” ikke af mig, som jeg ellers synes mange cremer har tendens til at gøre.

Jeg har ikke fået sat rynkecremen i værk endnu – det gør jeg snart 😉

Virkelig lækre produkter, som jeg slet ikke er færdig med at teste.

Men jeg kan lige fortælle, at Allure Beauty Group, også har med makeupmærket Mii at gøre. Mineralsk makeup, der både er lækkert, og smukt at se på. Det har været i Danmark siden 2015, men lanceret i England allerede i 2010. 1 2

Den her highlighter. Oh My Goudd.. Den forelskede jeg mig i lige med det samme. 3 4

Du kan følge Allure Beauty Group på facebook, lige her.

Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Det er ikke noget jeg er blevet bedt om. Jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar