Boganmeldelse // De Frosne Flammer // Jens Henrik Jensen

Goodiebox // Oktober 2016

Så var der goodiebox igen. Og endda i en ferie. Ikke dårligt 😀

Goodiebox by Magasin, denne gang. Magasin har alt, hvad en beautyelsker mangler, og i denne måned er Goodiebox gået sammen med Magasin’s bedste skønhedseksperter. I Magasin kan du handle både på nettet og i de fysiske butikker, hvis du altså har en i nærheden (jeg har ikke.)

I denne måned er der fokus på produkter der både er innovative og luksuriøse. Både kendte og nye produkter.


1Balance Me – Instant Lift Pore Minimiser. Vejl.udspris. 200 kr. for 10 ml. full size.

Vi har ofte fået Balance Me i boxen, og det er nogle super gode produkter. Her er en lille sag med hyaluronsyre og brombærekstrakt, der opstrammer og fugter huden. Ingredienserne er 99 % naturlige. Den reducerer hudens porer og fine linjer, og er derfor perfekt som primer under din makeup.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner Serum. Uds. pris 399,- for 1 ml. Full size. 

Jeg er allerede igang med en omgang Reitalash eyelash serum , samt serum til brynene lige nu. Jeg har ikke taget nye billeder endnu, så jeg kan ikke fortælle om det virker 😉 Faktisk var Revitalash det første serum på markedet til at gøre dine vipper længere. Men den gør dem også fyldigere og stærkere. Påfør blot en gang om dagen (til nat – så har det længst tid til at virke uden makeup), lige ved vippekanten, hvor du normalt ville lægge eyeliner. Der er nok til 2 måneders brug i denne, selvom der kun er 1 ml. i.

Glov – Quick Treat. Vejl. udsalgspris 149,- for “on-the-go” 

Nyt produkt for mig, jeg har ikke hørt om det før. Fingerhandske – alt man skal bruge er en smule vand, så fjerner den din makeup lynhurtigt. På grund af fibre, der er 30 gange tyndere end almindelige vatrondeller, får man samtidigt en dybdegående afrensning, og en mild eksfoliering af huden. Brug blot lidt håndsæbe bagefter, for at gøre handsken ren.

Miqura – Golden Modelling Mask. Vejl. uds. pris 125 kr. Full size. 

Endnu et nyt produkt, jeg ikke har hørt om. Det er et dansk mærke, hvilket jeg synes gør det ret spændende. Skulle give en spaoplevelse hjemme hos dig selv, og den skal sidde i 15-30 min. De aktive ingredienser i masken, sikrer dig opstrammet hud, samt reducering af misfarvninger og pigmentforandringer på en og samme tid. Spændt på, om det kan reducere mine pigmentpletter i panden. Du skal sørge for at huden er renset, inden du går igang – og bruge en fugtgivende creme bagefter.

The Body Shop – Limited Edition Spiced Apple Body Butter. Vejl. uds. pris 175,-  for 200 ml. Her er 50 ml. 

Det er (heldigvis) et tilbagevendende produkt fra The Body Shop. Jeg havde ikke prøvet deres produkter, før jeg fik det i goodiebox, og jeg har elsket alle dem vi har fået. Lækkert med en ny body butter, da den sidste er tom. Og lige præcis i denne kolde tid vi går i møde, er det ekstra vigtigt med en god og fed creme. Cremet og smøragtig konsistens, men som alligevel absorberes  hurtigt, og holder i lang tid (48 timer). Denne her limited edition, dufter af æbler og krydret kanel. Og et tip, som jeg vil benytte mig af: Tørre albuer og hæle, skulle blive lækre og bløde med denne body butter. 😀 Det giver jeg et forsøg.

Super lækker box i denne måned, som jeg glæder mig til at dykke mere ned i.

Er du blevet nysgerrig på Goodiebox ? Tilmeld dig her, eller se hvordan du tilmelder dig her. Se tidligere boxe her. Eller søg Goodiebox her på bloggen – øverst til højre. Der er ingen binding, så du kan prøve en måned eller to, for at se hvad det er. Men jeg kan ligeså godt advare dig 😉 Man bliver afhængig. 2

Boxen er modtaget til anmeldelse. Jeg modtager ikke betaling for at skrive indlægget, og tjener ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // De Frosne Flammer // Jens Henrik Jensen