Goodiebox // Oktober 2016

Marie Christine // Makeup // Beautycenter Cosmetics

Reklame

2

Marie Christine, er ikke et mærke jeg kendte i forvejen. Men jeg mødte Beautycenteret til Beautymessen i Fredericia, og herefter kontaktede ejeren mig.

Produkterne bliver kun solgt i saloner, så man skal finde en salon, der forhandler Marie Christine makeup. Beautycenter Cosmetics, Bagsnoge 3, 7100 Vejle – Tlf.: 75 85 88 57, oplyser nærmeste forhandler, samt priser.1Perfect Lips DUO – er et 2-fase system for perfekte læber. En æske, indeholder en læbefarve og en fikseringsstift. Hvis man kun bruger farven, bliver den mat, ønsker du glans, kommer du fikseringsstiften på. Den holder super længe synes jeg. Og den er nem at påføre med børsten. Det er en lipgloss, men ikke på den måde som jeg kender en lipgloss. En lipgloss – for mig – giver shine og farve, og holder ikke sååå længe. Denne her kan få shine (eller du kan lade være), og holder rigtig længe. Jeg mener den koster 285,- Umiddelbart, efter hvad jeg kan se, findes de i 11 farver. 78Mascara med hyaluron, der giver lange, bløde og fyldige vipper. En skøn og stor børste der er nem at arbejde med – udformet som en flaskehals, der gør at den griber alle vipperne og får det hele med. Vejl. udsalgspris er 185 kr. hvilket er en pris der matcher mange andre mascara du kan købe i f.eks. matas og magasin. Den fåes i sort. 5Vandfast eyeliner, der bliver hvor du lægger den. hele dagen. Den findes i sort, brun og grå. 6Brynfarven findes også i 3 farver. Den har en lille børste, der gør det nemt at påføre på brynene. Også den holder hele dagen. 4Derudover findes også en bryn serum. Der er lipliner pencils, permanente liplinere, læbestifter, lipstick pencils, jumbo lipsticks, og neglelakker.

Ydermere findes der foundation, concealere, kompakt pudder, løs pudder, rouge, solpudder, shimmer og rouge sticks. Øjenskygge, øjenbrynspen, pudder til øjenbryn. Det hele, selvfølgelig i flere forskellige farver.

I løbet af året, kommer der flere forskellige kollektioner – f.eks. kommer der et nyt look her op mod jul.

Beautycenteret er også en salon, hvor du kan få lavet en masse behandlinger, det er nemt at finde, gode p-muligheder, og en dejlig stemning.

Spørg endelig hvis der er noget du gerne vil vide, jeg kan hurtigt kontakte Beautycenteret.1

Produkterne er modtaget som gave. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg tjener ingen penge på bloggen, og skriver kun om det jeg finder interessant, og i tråd med bloggens indhold. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Oktober 2016