DM Skincare // Beautymesse

Boganmeldelse // Troskabens Bånd // Barbara Taylor Bradford


Boganmeldelse


Titel: Troskabens Bånd

Forfatter: Barbara Taylor Bradford

Serie: Cavendon Hall #1

Forlag: Flamingo Books

Genre: Familie, Drama, Kærlighed – bøger der forfører. 

Udgivet: 28-10-16

Antal sider: 770 på min Iphone6.

Læst som: E-bog på min Iphone.

Læst for Flamingobooks.dk. 


Troskabens Bånd Barbara taylor BradfordDaphne Ingham er den smukkeste af de 4 søstre på Cavendon Hall. Udover de 4 D’er, er der også 2 brødre i den store børneflok. Den yngste datter, Dulcie, er blot 5 år, og en rigtig krudtugle.

Daphne skal sikre Ingham familiens fortsatte virke i det engelske aristokrati. Men en dag kommer hun ud for en frygtelig hændelse, der ændrer alt. En hændelse der er svær at tale om, og hun kan kun stole på få mennesker. Udover hendes forældre kan hun selvfølgelig stole på familien Swann – familiens tjenestefolk, der har været hos familien i rigtig mange år. Ingham’s og Swann’s har en helt utrolig historie, på trods af at det er “herskab og tjenestefolk”.

En dag får Charles Ingham – den 6. Jarl af Mowbray, og Daphne’s far – et brev fra en nær slægtning der har været borte fra Cavendon Hall i en lang årrække. Hans tilbagevenden vender op og ned på alting, og hele historien tager igen en drejning.

Der sker igen store ændringer da der bliver krig, og alle mænd i den rigtige alder skal i felten. Man kan kun håbe på, at de kommer helskindede tilbage.

Flere hemmeligheder Ingham og Swann iblandt ser dagens lys, og der er mange aspekter af hemmeligheder. Men alle fra familien Swann har for altid lavet en ed – Bundet af troskab. Og de holder på hemmelighederne i familien Swann.


Bogen udkom i fredags, og jeg synes bogen er ganske god. Den fangede mig ikke lige med det samme. Faktisk var jeg lige ved at opgive allerede fra første side. Man får en meget nøje gennemgang af alle (husk på der er 6 børn…) i familien Ingham – ALLE. Og ligeledes af familien Swann og alle andre tjenestefolk. Puha – det var lige i overkanten. Og jeg synes ikke rigtigt den behøver at være så voldsom.. Fint nok lige at hilse på folk, men der er oplysninger vi slet ikke behøver fra første færd.

Jeg kunne selvfølgelig bare have sprunget præsentationen over, og håbet på at jeg alligevel kunne følge med.. Men jeg ville jo alligevel ikke gå glip af noget, hvis det nu var vigtigt. 😉

Ligeledes synes jeg der er lidt for meget “krig” med i den – det er ikke fordi det fylder det helt store. Men jeg læser denne bog for kærligheden jeg ved der er i – Jeg er fuldstændig ligeglad med krig. (ja undskyld.. jeg er ikke den store historiker). Selvfølgelig er det vigtigt at vide de drager i krig osv. men at høre om en hel masse historie, synes jeg ikke pynter i bogen. Tværtimod.

Faktisk har jeg været næsten en hel uge om at læse denne her bog, og det er lang tid for mig.

MEN – når det så er sagt (skrevet). Så synes jeg, at selve historien om Ingham og Swan  er vidunderlig og fortryllende. Og man kan fuldstændigt, og helt leve sig ind i, hvordan det var dengang med hemmeligheder, og uforløst kærlighed. Dét gider jeg godt læse om. Også selvom det er fra 1900 grøn langkål 😉

Jeg synes Barbara Taylor Bradford skriver skønt. Man lever sig ind i rollerne, og føler både smerte, kærlighed, tab og håb. Og super skønt at man følger med i begge familier. Det er som om det binder bogen sammen på en god måde.

Jeg vil gerne læse mere, hvis der kommer en fortsættelse af bogen, da jeg gerne vil vide mere om, hvad der sker i begge familier. Jeg kan ihvertfald se, at der er skrevet flere bøger i serien, så jeg håber de bliver udgivet på dansk også. (OG det gør de 😉 har jeg fået fortalt)

Jeg giver bogen 4 ud af 5 hjerter. Den sidste får de ikke, fordi den indimellem tabte mig lidt imellem linierne af krig og ødelæggelse. 😉 Men historien er god, og jeg er glad for at jeg fik muligheden for at læse den.

Hvis du kan lide Downtown Abbey, er jeg sikker på du vil elske at læse om disse 2 familier. Troskabens Bånd Barbara taylor Bradford med hjerter

Bogen er modtaget til anmeldelse for Flamingobooks.dk. Du får altid min helt uforbeholdne mening. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener i øvrigt ingen penge på bloggen. Indlægget her på bloggen har jeg delt med Jer, for at I skulle have muligheden for at læse med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DM Skincare // Beautymesse