Depend efterår 2016 // Glam Rock

My moments // By Matas

Nordiske og økologiske, samt unikke og naturlige ingredienser. Fri for problematiske indholdsstoffer.

Matas har netop lanceret en række hudplejeprodukter, som du finder i butikkerne nu. Flotte at se på, med deres sarte, og alligevel friske pastelfarver. Og så er indpakningen rigtig pæn.

3 serier – hver sin farve

Den lyserøde – Relaxing

Lyseblå – Refreshing

Hvid – til ansigtet.1 2

Jeg har modtaget 3 stk. fra den lyserøde serie  – Relaxing, samt 2 produkter til ansigtet.

My Moments No Stress Shower – er med pumpe. Det er super lækkert. Dog kommer der ikke ret meget ud ad gangen. Så det vil sige, at jeg til at vaske min krop, nok skal bruge ca. 10 pump. Det er som om, at den, hver anden gang, ikke helt har “luft” nok til at pumpe. Det giver jo det samme, som hvis det var i en anden emballage – det virker bare lidt voldsomt, at trykke 10 gange på pumpen. Den har en dejlig duft. Den koster 99 kr. 

Økologisk hybenekstrakt, med A, D og E-vitamin, økologisk honningekstrakt, ekstrakter af havtang, og økologisk Aloe Vera.

Oil Therapy Body Scrub. 350 ml. koster 149,-

Velduftende, vitaminrig og fugtplejende salt scrub, der polerer huden glat og lækker.

Med økologisk honningekstrakt, ekstrakt af havtang, solbærekstrakt, økologisk rapsolie, økologisk Aloe Vera, mandelolie og sheasmør. Det er ok, at man skal have alle fingrene ned i bøtten på denne her. Den bruger jeg jo inde i badet, og der må vi formode at jeg er rimelig ren, inden jeg propper fingrene i dåsen 😉 – tøhø. Har også en frisk og dejlig duft.

Mindful Deluxe body Oil100 ml, koster 159 kr. Er en nærende og luxuriøs body olie, der forkæler huden, modvirker ældningstegn, og giver en smuk glød. Den fedter ikke, og trænger rigtig hurtigt ind i huden, som er fugtmættet længe.

Raps- og økologisk hvedekim olie, der er rig på E-vitamin. Virker antioxiderende, og stimulerer cellefornyelsen. Gør huden blød, smidig og spændstig.

Desuden mandel- og vandmelonkerneolie, og shea smør, der modvirker ældningstegn.

For mig er det en kæmpe ulempe, at den kommer i en stor glasflaske. Jeg er så klodset, at jeg nok ender med at tabe den på badeværelsesgulvet.. For den bliver altså fedtet lidt ind, når man bruger den. Jeg kan ikke have nok olie i hånden, til hele kroppen på en gang, så jeg skal igang med pumpen igen – og der bliver den så fedtet ind af mine hænder. Jeg synes den er lidt stor og uhandy. Men til gengæld er det en fordel, at den kun sprøjter derhen hvor man holder den – altså ikke ud over det hele, og fedter hele gulvet til. Og skønt, at det ikke bare skal hældes ud af en flaske. Så er pumpen rarere at arbejde med.

Boosting Vitamin Gel Mask 75 ml. til 129,-

En frisk og let gelémaske, med vitaminekstrakter, der booster huden, og modvirker ældningstegn. Fyldt med gode fugtgivere og mineraler.

Økologisk rosenekstrakt, Økologisk Aloe Vera, Hudfornyende B3- og A-vitamin. Højt indhold af E-vitamin (Som virker udglattende på fine linier 😀 😀 ) Ekstrakt af grøn te og C-vitamin. Og endelig F-Vitamin, der også udglatter og blødgør huden.

Rich Hydrating Face Cream.  50 ml. til 199,- Rig og plejende ansigtscrem, der kan bruges både dag og nat.

Indeholder ekstrakt fra alger, økologisk kamilleekstrakt, kornblomstekstrakt. hvedekim og økologisk rapsolie, E-vitaminekstrakt, mandelolie og sheasmør, og Aloe Vera.

Selvfølgelig lidt en ulempe, at den kommer i en krukke, og ikke en tube. Så du skal altså have klør fem ned i den. Men hvis det kun er dig selv der bruger den, og du altid husker, at vaske hænder inden brug, er det selvfølgelig ikke et problem.

Helt generelt, er det rigtig lækre produkter der er kommet på hylderne. Så kig på dem, føl på dem, og duft, hvis du kommer i nærheden af dem.

Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på bloggen. Du får altid min helt uforbeholdne mening, og jeg anmelder kun det jeg finder interessant, og passer ind på bloggen.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend efterår 2016 // Glam Rock