Bogforum // Bella Center / 12. november 16

Plaisir // Anti Wrinckle – Day/Night/Eye Cream + 3i1 Serum

Jeg er begyndt at gå mere  og mere op i hudpleje. Jeg har aldrig været særlig god til at passe på min hud – men i takt med, at jeg bliver ældre, og kan begynde at se nogle tegn… (altså jeg er jo ikke gammmmmmel.. men altså…) – nogle fine linier ved øjnene – måske begtegnet som rynker 😉 – og lidt mere løs hud rundt omkring. Så er det blevet vigtigt for mig at passe bedre på min hud. Og så håber jeg bare, at det ikke er for sent. !

3

Plaisir har jeg kendt til, siden jeg var ganske ung, og haft mange forskellige produkter fra. Både til ansigtet, men også creme til kroppen generelt. Jeg kan godt lide Plaisir, da det er et super godt mærke, til en pris hvor de fleste kan være med. Og så er det så nemt at gå i Matas, eller på Matas.dk. 

Denne gang vil jeg vise Jer nogle forskellige ansigtsprodukter. Jeg har fået 4 tilsendt som jeg har prøvet af. 2

Jeg er fuldstændig forelsket i denne serum. Det blev jeg første gang jeg brugte det. Så det er allerede blevet en del af min rutine. Det er en 3i1 serum til 159 kr. for 30 ml. Den indeholder 3 dobbelt hyaluronsyrekompleks, der mindsker rynker, genopretter fugtbalancen, og giver en mere spændstig hud. Den bruges på nyrenset hud, og bagefter bruger du din dag, – eller natcreme. Kan bruges af alle hudtyper.

Så er der dagcremen, Anti Wrinckle Day Cream, som man kan benytte efterfølgende. 50 ml. koster 140 kr.

Den er til hud 35+, så det er helt perfekt til mig. Jeg er jo (næsten) ikke ældre. En effektiv anti-rynkecreme der udglatter huden, og giver en mærkbar øget elasticitet. Indeholder A-vitamin palmitate, E-vitamin acetate, Q10, og Kreatin. Desuden hyldeblomst og UVA beskyttelse. Bruges morgen og aften.

Anti Wrinckle Nicht Cream, indeholder ligeledes 50 ml. og koster 140 kr.

Aktive ingredienser, der stimulerer hudens naturlige fornyelsesproces, og genopbygger elasticitet, mens du sover. Indeholder vitaminer der beskytter og reducerer rynker, Q10 og kreatin, og ligeledes hyldeblomst. Derudover er der jojobaolie og glycerin, der tilfører fugt.

Anti Wrinckle Eye Cream, indeholder 15 ml. og koster 140,- Den benyttes både morgen og aften på nyrenset hud. Fugtgivende antirynke øjencreme, uden parfume, der genopbygger hudens fasthed og elasticitet, omkring det sarte område omkring øjnene. Med vitaminer, Q10, sodium hyaluronate, kreatin og hyldeblomst.

En super fin serie, til dig der har fine rynker omkring øjnene f.eks. Til moden hud – 35+.

Dejlige cremer der er nemme at arbejde med, trænger hurtigt ind i huden, så du kan komme videre i teksten. Især om morgenen, hvor du sikkert skal igang med makeuppen, efter din rens-serum-creme rutine.

Flot emballage på alle 4 produkter. Lækker serum, som er med pumpe, og nem at dosere. De andre 3 er krukker, hvor man lige skal tage lidt op med fingrene. De er desuden ikke helt ens – dag- og natcremen – så man kan se forskel på dem, og hvilken man lige skal tage, hvis man har travlt. Og øjencremen er mindre, så den er også nem at kende. 1

Produkterne er modtaget til anmeldelse/test. Det er altid min uforbeholdne mening du læser. Jeg modtager ikke betaling for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på bloggen. Jeg skriver om det jeg finder interessant, og det der passer ind på bloggen. Jeg skriver blogindlæg fordi det interesserer mig. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bogforum // Bella Center / 12. november 16