Plaisir // Anti Wrinckle - Day/Night/Eye Cream + 3i1 Serum

Johanna Basford // Den Dejlige Juletid // Malebog


Boganmeldelse


Titel: Den Dejlige Juletid.

Forfatter: Johanna Basford

Forlag: Politikens Forlag

Genre: Malebog

Antal sider: 80 sider

Udgivet: 25. Oktober 2016

Læst for: Politikens Forlag. malebog (2) redig.


Jeg var bare en af de der mødre.. Der elskede når ungerne ville male i malebøger. Men bare rigtig gerne ville have haft en side for mig selv…

Nu har jeg en hel malebog for mig selv. 😀 😀

Jeg er ikke hoppet med på bølgen med at doodle, og male før. Men denne malebog er altså ret lækker.

Jeg startede med at male med tuscher. Det gik så igennem papiret på den anden side. Heldigvis var det en af de sidste sider jeg prøvede, så der var ikke en ny maleside bagved.

Jeg spurgte faktisk på Instagram, hvad andre malede med. Og det er ret forskelligt, kan jeg se. Nogle bruger tuscher, andre farver.

De tuscher jeg har brugt, er bare nogle billige nogle, jeg på et tidspunkt købte i Normal, fordi jeg ville bruge dem til neglene – det fik jeg ikke lige gjort, så nu kom de med i maleudfordringen.

Jeg ved ikke hvor meget jeg kommer til at male i den. Måske ikke så meget. Men da jeg startede der, lørdag morgen, var det som om, jeg ikke rigtigt kunne stoppe igen. Jeg skal bare lige…

Jeg har set den både i Bilka, og i Bog & Idé.  (Billigst i Bilka..)1 2 3Virkelig smukke illustrationer i bogen. Flot forside, og tykt papir, så det ikke går i stykker – heller ikke hvis man maler med tuscher – men altså, mine gik igennem papiret. Det kan man jo undgå, hvis man lægger en stykke papir bagved, inden man starter.

Der er til rigtig mange timers sjov i denne malebog.

5 ud af 5 hjerter fra mig. malebog med hjerter

Malebogen er modtaget til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plaisir // Anti Wrinckle - Day/Night/Eye Cream + 3i1 Serum