Davines Essential Minu // Til farvet hår.

Moroccanoil // Intense Hydrating Mask + Hairspray

Moroccanoil, er et mærke jeg lærte at kende, da jeg første gang skulle prøve et olieprodukt til håret. Og jeg var solgt med det samme. Det var kun en lille 25 ml. flaske jeg havde, og jeg sparede virkelig meget på den.1

Når jeg var til frisør, og blive klippet, sluttede hun ofte af med en omgang hårlak, fra – netop – Moroccanoil. Jeg elsker simpelthen duften af de produkter. Og jeg tror, at det altid vil holde ved. Jeg elsker, hvis jeg lige kommer til at kaste lidt med håret, og jeg får duften i næsen 😉

Jeg har modtaget en hårlak, og en hårmaske fra Moroccanoil, som jeg har testet et stykke tid.

Moroccanoil, kan man købe i mange frisørsaloner. Nærmeste forhandler oplyses på tlf.: 36 16 16 09

Eller f.eks. som her – på Nicehair.dk – De har mange produkter fra Moroccanoil.

Intense Hydrating Mask – 269,- for 250 ml. Virkelig lækker hårmaske, jeg har brugt et par gange om ugen, efter jeg har vasket håret. Man kan, med fordel, vaske hår – tørre med håndklæde – komme maske i – lad sidde 10 min – skyl ud (brug conditioner). Jeg gør det bare imens jeg er i bad – og mens det sidder 5-6 min. i håret, vasker jeg mig, og bruger f.eks. scrub mask. Herefter skyller jeg det ud igen, og slutter med min conditioner, for at lukke hårstråene igen. Virkelig lækker og frisk duft. Giver håret en skøn blødhed.

Hairspray – Finish – Strong – 169,- for 330 ml. Det er denne her duft, jeg – næsten – er forelsket i. Jeg bruger den som helt almindelig hårlak. Altså når man er færdig med at sætte håret, får det lige et par sprøjt med denne. Den gør ikke håret ultra stift, som mange andre. Så hvis du er til extra hold – skal du købe den der hedder extra strong. Man kan stadig arbejde med håret, og det synes jeg er lækkert.

Alle Moroccanoil produkterne har denne smukke turkise farve, (nogle dog kun i etiketten) og det gør at man hurtigt kan kende produkterne når man kommer ind i en butik.

Du kan i øvrigt også købe nogle af produkterne her:

Stylebox

Magasin

Matas – de har extra-strong hairspray.

Ezzence

2

Produkterne er modtaget til test/anmeldelse fra et pr. bureau. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg er ikke blevet bedt om, og bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på bloggen. Jeg skriver om det jeg finder interessant, og som jeg synes passer ind i bloggens tema. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Davines Essential Minu // Til farvet hår.