NEGLELAK & DESIGNS

Mavala // Disco Collection // Christmas 16

22. november 2016

Mavala har lavet en julekollektion – Disco Collection. Den indeholder 6 smukke farver, og er inspireret af 80’erne. De er i butikkerne ca. uge 46, så du kan sikkert finde dem derude. Giv endelig lyd – jeg kan nemlig ikke se dem på Matas.dk endnu.

Mavala-Disco-Collection-2016-2921838_500 redig.

 

Jeg har modtaget 3 af lakkerne, og de er bare rigtig flotte og pigmenterede. Helt sikkert et hit i juletiden. De 3 jeg har modtaget er i hvertfald – guld, sølv og rød <3

197 – Celebration. Smuk guldfarve, der dækker i 2 lag. Jeg har valgt at lægge topcoat på de her 3 lakker, da det blev så meget flottere. 1

199 – Imagination. Det er årets sølvlak. Virkelig flot, og den kan shine som diamanter <3 – 2 lag og topcoat.

1

209 – Limelight – smuk rød duochrome. Den changerer mellem rød, orange og guld. 2 lag + topcoat.

Limelight fra @mavala Disco Collection. #Mavala #discocollection #neglelak #nails #Nailfie #nailgram #nailpics #nailblogger #nailpolishblogger #blogger #PolishNSuch #polishBlogger #polishlicious #Swatch #Swatches #Neglenørd #nailstagram #nails2inspire #PrettyNails #nailstoinspire #StayPolished #LoveNails #nailsofig #nailpolishnerd #manicure #nailsaddict #krummeskrummelurer #Spons @mavala @amaze.press

Lakkerne er modtaget til anmeldelse. Jeg modtager ikke betaling for at skrive mine indlæg. Jeg skriver/anmelder det jeg finder interessant, og som passer ind i bloggens tema. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar