Calendar Girl // September // Audrey Carlan

Instant Effects – Eyes // Elements Group

Jeg har – endnu engang – været heldig – derovre på Facebook. Elements Group, søgte testere/anmeldere til deres nye produkter – Instant Effects. Der er produkter til øjenvipper, øjenomgivelser, læber og øjenbryn. Og man skal kunne se en omgående effekt.

Jeg har fået Instant eye lift tilsendt. Den skal kunne:

  • Rynker og fine linier mindskes
  • Mørke rande og hævelser omkring øjnene reduceres
  • Huden omkring øjnene lysnes og opstrammes øjeblikkeligt, og hudens elasticitet forbedres.

Serummet arbejer med hudens egne celler, og stimulerer collagen, elastin og cellulær gendannelse.

Jeg har nu testet produktet til øjenomgivelser i 14 dage. Jeg har brugt produktet 2 gange om dagen – Om aftenen, efter renserutine, inden jeg gik i seng. Og igen om morgenen, inden jeg lagde makeup.

Og da den skulle være rigtig god mod mørke rande, og hævelser, synes jeg den passer perfekt til mig at teste. (jeg har pænt mørke rande…)

Jeg har taget billeder – før brug Før

Efter 15 minutter.

Efter 15 min redig.

Efter 2 uger.Efter 14 dage redig.

Sammenligning – Før, og efter 15 min.

PicMonkey Collage før og efter 15 min.

Sammenligning – Før, og efter 2 ugerPicMonkey Collage

Jeg synes godt man kan se forskel. Især på det venstre øje, er er jeg noget hævet på det første billede, og det er væk efter de 15 minutter. Og altså også efter 14 dage. Og jeg synes faktisk også jeg kan se en forskel på de små rynker/linier under øjnene. Jeg beklager at lyset er forskelligt på billederne, men jeg synes godt man kan se effekten alligevel. Og da jeg har hooded eyes, kan jeg også se forskel – jeg kan nemmere se min øjenskygge nu, end jeg kunne før 😉 Men jeg synes ikke det har lysnet så meget, som jeg havde håbet på.

Jeg fortsætter med produktet til det er tomt, det er helt sikkert. Det er frisk og lækkert at få på øjnene.

Venstre øje.

PicMonkey Collage sammenligning

Højre øje.PicMonkey Collage højre øje

Produktet er modtaget til anmeldelse/test. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skulle bare komme med min ærlige mening (og billeder) på facebook. Jeg deler på bloggen, fordi jeg mener det kan komme andre til gode. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calendar Girl // September // Audrey Carlan