LOOKFANTASTIC

Look Fantastic Julekalender 2016

5. december 2016

Jeg har jo foræret mig selv en virkelig lækker december gave. Hver (evig eneste) dag, skal jeg lukke en låge op i min Look Fantastic julekalender. En kalender der indeholder 25 skønhedsting. Den var vanvittig hurtigt udsolgt, så jeg var rigtig heldig, at jeg bestilte da jeg gjorde.

Jeg vil hver uge, lave et lille indlæg, hvor I kan se hvad jeg har fået i den forgangne uge. Indlæggene vil som regel komme søndag, eller mandag. Jeg glæder mig til en gave hver dag. En gave der er beauty-relateret. Vil du se med ?

Er der spørgsmål, spørger du selvfølgelig bare, så skal jeg forsøge at svare.

Dag 1 – Der var der en PIXI Exfoliating Glow Tonic. Dag 1

Dag 2 – Rituals Body Cream. Vi ved dog alle sammen, at jeg kommer til at bruge den som håndcreme, right? 😀 Så yderst lækker creme, med den skønneste duft.  Trænger hurtigt ind.Dag 2 2

Dag 3 – Smuk Mineral Loose Blush fra Inika.Dag 3

Dag 4 – En Sleep Pillow Spray. Den kommer jeg ikke til at bruge, den har en hæslig duft. Har foræret den væk…dag 4

Jeg har selv købt og betalt kalenderen. Og står ikke til regnskab overfor nogen, jeg deler af lyst. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar