CND // RidgeFx

LookFantastic Julekalender – uge 2.

1 2

Min julekalender, har i denne uge budt på følgende.

D. 5. December. Moroccanoil hårolie.

Super lækkert at vågne op til en Moroccanoil hårolie til morgen i @lookfantastic Julekalender. Det er min all-times favorite olie, dufter simpelthen himmelsk. JA tak. ----------------------------------------- #moroccanoil #Hårolie #Hair #hairtreatment #Lookfantastic #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå #bloggerdk @lookfantastic_dk

D. 6. December: BBCream, Illuminating Primer.

Bag låge nr. 6 i min Lookfantastic kalender, gemte der sig en BB Cream Illuminating Primer fra Monuskin. Det lyder spændende, synes jeg. ------------------------------------------ #BBCream #Primer #BBCreamIlluminatingPrimer #Monuskin #Lookfantastic #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå #bloggerdk @lookfantastic_dk

D. 7. December – Lip & Cheek pencil – Whisper. Desværre for lys til mig. Men smuk og meget pigmenteret.

Låge nr. 7 i Look Fantastic kalenderen, indeholdt en Lip & Cheek Pencil i farven Whisper, fra Nude Stix. Der er blyantspidser ned også. ---------------------------------------- #nudestix #lipandcheek #Lookfantastic #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå #bloggerdk

D. 8. December. REN Clean Skincare Revitalising Night Cream.

REN clean Skincare Night Cream bag låge nr. 8. ---------------------------------------- #Lookfantastic #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå #bloggerdk @lookfantastic_dk

D. 9. December. OJON Hår serum.

Dagens julekalenderlåge d. 9. December - Ojon hår serum. ---------------------------------------- Ojon #Haircare #serum #Lookfantastic #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå #bloggerdk

D. 10. December. Ardell Lashes. Så fine.

@ardell_lashes i låge nr. 10. Virkelig smukke vipper. -------------------------------------- #Ardell #Vipper #Lashes #Lookfantastic #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå #bloggerdk

D. 11. December. Regenerating Mask fra Christophe Robin.

Låge nr. 11 i @lookfantastic julekalender indeholdt en Regenerating Mask fra Christophe Robin. Dufter vanvittig lækkert. ----------------------------------------- #RegeneratingMask #christopherobin #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå

Jeg har selv købt og betalt min julekalender. Jeg deler med Jer, så I kan se hvad der er i. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CND // RidgeFx