LOOKFANTASTIC

LookFantastic Julekalender – uge 2.

11. december 2016

1 2

Min julekalender, har i denne uge budt på følgende.

D. 5. December. Moroccanoil hårolie.

Super lækkert at vågne op til en Moroccanoil hårolie til morgen i @lookfantastic Julekalender. Det er min all-times favorite olie, dufter simpelthen himmelsk. JA tak. ----------------------------------------- #moroccanoil #Hårolie #Hair #hairtreatment #Lookfantastic #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå #bloggerdk @lookfantastic_dk

D. 6. December: BBCream, Illuminating Primer.

Bag låge nr. 6 i min Lookfantastic kalender, gemte der sig en BB Cream Illuminating Primer fra Monuskin. Det lyder spændende, synes jeg. ------------------------------------------ #BBCream #Primer #BBCreamIlluminatingPrimer #Monuskin #Lookfantastic #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå #bloggerdk @lookfantastic_dk

D. 7. December – Lip & Cheek pencil – Whisper. Desværre for lys til mig. Men smuk og meget pigmenteret.

Låge nr. 7 i Look Fantastic kalenderen, indeholdt en Lip & Cheek Pencil i farven Whisper, fra Nude Stix. Der er blyantspidser ned også. ---------------------------------------- #nudestix #lipandcheek #Lookfantastic #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå #bloggerdk

D. 8. December. REN Clean Skincare Revitalising Night Cream.

REN clean Skincare Night Cream bag låge nr. 8. ---------------------------------------- #Lookfantastic #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå #bloggerdk @lookfantastic_dk

D. 9. December. OJON Hår serum.

Dagens julekalenderlåge d. 9. December - Ojon hår serum. ---------------------------------------- Ojon #Haircare #serum #Lookfantastic #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå #bloggerdk

D. 10. December. Ardell Lashes. Så fine.

@ardell_lashes i låge nr. 10. Virkelig smukke vipper. -------------------------------------- #Ardell #Vipper #Lashes #Lookfantastic #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå #bloggerdk

D. 11. December. Regenerating Mask fra Christophe Robin.

Låge nr. 11 i @lookfantastic julekalender indeholdt en Regenerating Mask fra Christophe Robin. Dufter vanvittig lækkert. ----------------------------------------- #RegeneratingMask #christopherobin #LookfantasticDk #LookFantasticChristmasCalendar #ChristmasCalendar #Christmas #Julekalender #Jul #Skønhedsblogger #BeautyBlogger #Blog #BBlogger #Blogger #Beauty #KrummesKrummelurerDk #DanskBlogger #BeautyBloggers #Makeup #MakeUpBlogger #Cosmetics #MakeupSwatches #MakeupOgTips #MakeupLover #MakeupAddict #DKBlogs #æøå

Jeg har selv købt og betalt min julekalender. Jeg deler med Jer, så I kan se hvad der er i. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar