Sally Hansen // Miracle Gel // Rustic Charm Collection

New In // Foliekniven.dk

For en måneds tid siden, var jeg så heldig, at vinde en omgang folie fra Foliekniven.dk på deres facebookside. Jeg ønskede mig det der var med mursten. Og det skulle selvfølgelig pryde mit neglebord, som også er det, jeg bruger når jeg tager billeder. Både af neglene, og af mange af de andre ting jeg fotograferer.

Jeg ved ikke helt hvad jeg havde regnet med, men da jeg hentede pakken hos KIWI – fik jeg en megalang pakke med hjem. Jeg tror måske jeg havde troet at det kunne pakkes sammen i en firkant, eller sådan noget…

Det er tykt, og lækkert at arbejde med. Jeg troede ikke der var en vejledning med, men den lå inde i den sammenrulede folie. Der er desuden en lille plastikspatel med, som man skal bruge til at glatte folien, imens man sætter det på.1 før2 1 førFørst fik jeg renset bordet godt og grundigt ned. Der var masser af neglelaksrester på, som på en eller anden måde havde forvildet sig på bordet. Jeg aner ikke hvem det er der så sjusket.. !! (Men det er ihvertfald slut nu – for jeg tror ikke folien holder så godt til lakfjerner 😉 )

Så tørrede jeg det godt af med ajax, og så startede vi simpelthen bare i den ene side. Der er klister bagpå folien, så vi tog lidt af bagbeklædningen af af gangen. Min mand stod i den anden ende, og holdt folien, og sørgede for at tage mere og mere af bagsiden, mens jeg glattede ud på bordet, og glattede efter med spatelen. Der er kommet en smule luftlommer i, som vi ikke kan gøre noget ved. Men alt begyndelse er jo (kan være) lidt svær. Og en anden gang, ved vi jo præcist hvordan det skal gøres.

Jeg synes egentlig ikke det var svært at arbejde med, men man skal selvfølgelig lige finde teknikken. PicMonkey CollageJeg er blevet super glad for resultatet, og jeg tror ikke det er sidste gang vi bruger folie herhjemme. 2 efter 3 efter 4 efter

Folien har jeg vundet på Foliekniven.dk’s facebookside. Jeg er ikke blevet bedt om at skrive dette indlæg, det gør jeg fordi jeg har lyst. Jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sally Hansen // Miracle Gel // Rustic Charm Collection