LookFantastic Julekalender // Uge 3.

Off Campus // Elle Kennedy

Elle Kennedy, har (indtil nu…) lavet en trio. 3 skønne bøger, som går under navnet Off Campus. De er udgivet hos Flamingo Books, og det er i samarbejde med dem, jeg har lavet dette indlæg. Bøgerne handler om en flok college studerende. Vi følger forskellige hovedpersoner, og er en del af deres hverdag. Deres forelskelse. Deres kampe. Deres sport og fritid. 1 boganmeldelse

Til dette her indlæg, har jeg lavet nogle negle der matcher i farverne til Off Campus serien. Nederst i indlægget (og lige herover ^^), kan du se et andet sæt negle, jeg lavede med flamingoer på.

Lakken er Color By Minta Veronica’s Verdict. Stampet med 2 Sally Hansen lakker – Let’s Snow og Mintage. Stampingpladen er en  Born Pretty plade – nr. L018.anmeldelse negle 1 anmeldelse negle 2 anmeldelse negle 3

Bøgerne hedder Aftalt Spil, Lagt på Is, og Dømt Ude. Det er selvstændige bind, med hver deres hovedperson/er. Men selvom bogen handler om et nyt par, er de forrige med som bipersoner. Og det betyder også, at man som regel har hørt om de nye hovedpersoner i den tidligere bog. Det gør dem lidt velkendte, og man synes allerede man kender dem. Og selvstændige bind – ja, der kan man jo nøjes med at læse dem man har lyst til – enkeltvis. Men det ville være synd. Jeg har læst dem en gang – og har lige genlæst dem alle 3 igen. Jeg kunne ikke lade være.Aftalt Spil

I bog nr. 1, som hedder Aftalt Spil, møder vi Hannah, som er musikstuderende, og får gode karakterer. Hun er også fuld af selvtillid. I hvertfald lige indtil hun møder og forelsker sig i Justin.

Ishockeyholdets holdkaptajn Garret, dumper et fag. Og for at få lov at beholde sin plads på holdet, skal han bestå, og har derfor brug for hjælp til sine lektier. Han finder ud af at Hannah får gode karakterer, og vil gerne have hende til at hjælpe sig. Hannah er svær at overtale, men da Garret opdager at Hannah har et godt øje til Justin, overtaler han hende til at hjælpe sig, mod at han vil hjælpe hende med at indfange Justin. Garret er ikke vant til at have pigevenner, og er da slet ikke vant til, at pigerne har tøj på når de er sammen med ham!!  Så de er begge overrasket over, at de faktisk hygger sig rigtigt godt i hinandens selskab. De kan lide den samme slags film, og de begynder at bruge rigtig eget tid sammen, udover at læse lektier. 2 boganmeldelseI lagt på Is, er vi sammen med den 3. års studerende John, som møder den skønne Grace ved et tilfælde. Han bliver lun på hende, men kan alligevel ikke gennemføre, da hans hjerte tilhører Hannah (fra bog nr. 1). John ved godt at Hannah er sammen med Garret, men han kan ikke lade være med at drømme om hende alligevel.

John spiller Ishockey som Garret, og er igang med det sidste år på college. Han ved, at han næste år skal ind i “familievirksomheden”, så hans bror kan tage ud at rejse med sin kæreste. John formår at f*cke det hele op med Grace, men kæmper en brav kamp for at overbevise hende om, at det skal være de to. Men John synes det er svært, med den tilværelse han skal føre fra næste år. Og der er ikke noget at gøre ved det. Hans far har brug for hjælpen, og hans storebror har været der imens John har været på college.Dømt UDE

Dømt ude, handler om Allie og Dean. Allie har netop slået op med sin kæreste for 4. gang – Men denne gang mener hun det. ! Da hendes veninde tager væk i weekenden, og Allie er bange for at hun ringer Dean op, eller han kommer forbi, får hun lov til at overnatte i venindens kærestes hus. Her bor der 4 college gutter, men de 3 er ude. Hjemme er kun den dameglade Dean – og han skal så forsøge at passe lidt på Allie. Sørge for at hun ikke ringer til Dean f.eks. Dean er rimelig træt af Allie helt fra starten af. Hun kommer nemlig og overrasker ham midt i noget af det han gør bedst.

Jeg synes det har været rigtig skønt at genlæse dem. Bare det at man ved der ligger en bog mere og venter, så snart man er færdig, er helt fantastisk. At man ikke behøver at vente til den næste udkommer 😉

Bøgerne er Young Adult, og jeg er temmelig sikker på, at de slet ikke er skrevet til mig, som er 40 år. Men ved i hvad ? I dont care. jeg synes de er så fantastiske alle 3. Elle Kennedy formår at fange de fleste (tror jeg) og alle 3 bøger er pageturnere, og det er rigtig svært at lægge dem fra sig, når man først er gået i gang.

Hvis du kan lide en god kærlighedshistorie, en romantisk læseoplevelse, og personer fulde af personlighed – så vil jeg stærkt anbefale disse 3 bøger. Og så kan jeg glæde dig med, at 4. bog i serien udkommer til marts. Jeg glæder mig helt vanvittigt til at læse den også. Har du ikke læst nogle af bøgerne endnu ? Så er der her mine varmeste anbefalinger.

Alle 3 bøger får 5 ud af 5 hjerter hos mig. Man smutter lige igennem siderne, og når jeg har det sådan med bøgerne, så får de 5 hos mig <3.

Tak til Flamingo for at lade mig genlæse disse lækre bøger. Jeg har til et tidligere indlæg lavet negle der matcher bøgerne, og sat et par små Flamingoer på. Bare fordi. Og læg så lige mærke til, at lakken hedder Grace <3 De her negle er lavet til Flamingo for en uges tid siden, hvor jeg viste dem på bloggen – se indlægget her.  Her kan du læse lidt mere om mig. Hvor jeg sidder når jeg læser, og når jeg blogger.På bloggen i dag, kan du læse lidt om mig. Hvem der gemmer sig bag neglene, og ikke mindst bøgerne. @flamingobooks spurgte mig om de måtte se hvor jeg læser - og det må de - og I selvfølgelig gerne. Så det handler dagens indlæg om. Med negle der matcher OFF Campus serien med @ellekennedy33 (som jeg genlæser netop nu) og med flamingoer på. Fra mig til Jer. Lakkerne er Grace og Calm fra @picturepolish - flamingoerne er fra eBay. ------------------------------------------ #piCturepOlish #neglelak #nails #Nailfie #nailgram #nailpics #nailblogger #nailpolishblogger #blogger #PolishNSuch #polishBlogger #polishlicious #nailstoinspire #StayPolished #LoveNails #nailpolishnerd #nailsaddict #krummeskrummelurer #Bøger #bog #læser #book #books #reading #Bookstagram #BookOfToday #BookOfTheDay #Instaread #Instabookstagram #Instabook

Bøgerne er sendt til mig fra Flamingo. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LookFantastic Julekalender // Uge 3.