Off Campus // Elle Kennedy

Rimmel London // Makeup

Masser af smukke nyheder fra Rimmel. Her er et udvalg af det nye der er kommet på hylderne. Som altid i Matas, eller på Matas.dk

1

Virkelig lækre og holdbare læbestifter. Matte, som jo er det helt hippe, hvis man skal være med fremme i bussen. 2 3 4 5 De er rigtig fine og meget lette at bruge disse læbeblyanter. Desværre er 2 af dem en anelse for lyse til mig. Jeg vil slet ikke fortælle hvad jeg ligner når jeg har dem på 😉 Men den sidste er ret god, og passer perfekt til den læbestift, jeg slet ikke kan undvære mere. Peachy-Beachy, Call Me Crazy og Pink A Punch6

Flotte holdbare læbestifter. De her er jeg også blevet ret afhængig af. 7 8

Og en rigtig lækker mascara. Normalt er jeg mest til gummibørster. Men denne er altså super god, og fanger selv de mindste, og de inderste vipper. Super holdbar, og alligevel “let” – så man kan tilføje et extra lag senere, hvis man har lyst.9 Den her palette. Den har jeg brugt hver dag (ej, okay, jeg har sprunget et par dage over, hvor jeg slet ikke har haft skygger på..), siden jeg fik den. Jeg bruger mest de 2 lyse farver, og så nr. 3 og den anden sidste. De lyse, på det meste af øjenlåget, og glimmerskyggerne har jeg lagt lige i midten, for at give et twist. 10

Produkterne er modtaget til anmeldelse/test. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og modtager ingen betaling i forbindelse med bloggen. Jeg skriver om det jeg finder interessant, og som er i tråd med bloggens indhold. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off Campus // Elle Kennedy