BOGANMELDELSER

Boganmeldelse // Beautiful Bastard // Christina Lauren

26. december 2016

Boganmeldelse


Titel: Beautiful Bastard

Forfatter: Christina Lauren

Forlag: Pretty Ink – en del af Rosinante & Co.

Genre: Kærlighed/romantik/erotik.

Udgivet: 17-6-16

Antal sider: 279

Læst som: Papirbog – lånt på biblioteket. 


Beautiful Bastard 1

Chloe Mills er en ung ambitiøs kvinde, der snart er i mål med hendes drømmeuddannelse. Hun arbejder for den rige, attraktive ungkarl Bennett Ryan. Bennett kan være en virkelig hård banan, og han giver ikke ved dørene.

Chloe arbejder benhårdt, og hun er bragende dygtig til det hun laver. Bennett ved det godt, men han er ikke så god til at rose hende. Bennett er manipulerende, stædig, hård og ved hvad han vil. Hun hader ham – selvom han er virkelig hot. Smuk og lækker – Beautiful Bastard.

En dag kan de ikke længere modstå hinanden, og det bliver pretty hot i mødelokalet. Men hov… Det går jo ikke. For det første har Chloe på ingen måder lyst til at knalde sin chef. Have et forhold til ham kan slet ikke på tale. Og det kan jo slet heller ikke lade sig gøre. Chloe er så bange for at det skal gå ud over hendes muligheder i fremtiden.

Det går ikke hverken værre eller bedre, end at Chloe skal ledsage Bennett på en forretningsrejse. Og det, efter at Chloe har været væk fra firmaet i 2 uger. 2 uger hvor de har været væk fra hinanden. 2 uger hvor der har været vikar hos Bennett.

Det er en suveræn bog, og det er faktisk 2. gang jeg læser den. Jeg kunne ikke lige huske det, da jeg lånte den på biblioteket. Men med det antal bøger jeg læser, kan man jo godt blive i tvivl. Og når det så ikke er en jeg har anmeldt, kan jeg slet ikke huske det. Så det gør jeg denne gang. Læs den, hvis du er til hed sex, hotte romancer, lækre mænd, og detaljerede beskrivelser. Hvis du kunne lide Fifty Shades, tror jeg også du vil kunne lide denne. Den er dog uden alt det “hårde”. Jeg er fan.

Der er en bog mere i samme serie – Beautiful Stranger – den kan jeg heller ikke huske om jeg har læst… Så nu er den også reserveret på bibioteket. 😉

5 ud af 5 hjerter herfra.Beautiful Bastard 2 med hjerter

Bogen er lånt på biblioteket. Jeg deler anmeldelsen med Jer, fordi jeg synes at bogen er rigtig god. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar