Boganmeldelse // Beautiful Bastard // Christina Lauren

Goodiebox // December 2016

Happy Holidays


1

Årets sidste goodiebox er landet hos mig. En anelse senere end hos de fleste dog. Jeg var lige ved at blive nervøs for at den var blevet væk et sted. Men. Jeg har prøvet det før – her op til jul – den kunne åbenbart ikke være i pakkeboksen, så den var røget på posthuset. Og de er altså ikke helt hurtige til at sende en mail om at der er kommet en pakke.

Virkelig lækker box denne gang, synes jeg.2

Karmameju Wild Body Oil 03. Vejl. uds.pris 89 kr. for 50 ml. FULL SIZE

Vil gerne prøve en hel masse Karmameju produkter, så det er lækkert at den er med. Den dufter rigtig lækkert, af citron, er nem at fordele på huden og trænger hurtigt ind. Den har en aromaterapeutisk effekt, og indeholder blandt andet opkvikkende æteriske olier fra citrusfrugter, mynte og blomster. Den er beroligende på huden, og giver næring, fugt og glød.

Bloom And Blossom Revitalising Leg and Foot Spray. Vejl. uds.pris. 122 kr. for 100 ml.

Må være super godt til trætte og ømme fødder. Måske efter du har været ude at bytte julegaver ? Den trænger hurtigt ind i huden i hvertfald. Ikke helt lige “my kind of duft” ya know 😉 Den er god til hævede ankler og tunge ben, og den er nem at have med i tasken, hvis du ved du skal ud at gå langt, eller ofte har hævede fødder. Faktisk kan du bare spraye den ovenpå dine nylonstrømper. Det er dælme smart.

Nails Inc. Nalekale el. Gel Effect. Vejl. uds.pris 145,- for 14 ml. FULL SIZE

Jeg har længe, gerne villet prøve lak fra Nails Inc. Så det er super lækkert at få den med her i Goodiebox. Den ser kæmpe stor ud, hviket jeg synes er ret fedt. Jeg kan godt lide store lakflasker 😉 Jeg har fået den blå Nalekale (?!? Hvad er det for et navn ? haha) – den hedder “Richmond park Gardens” Får den lige swatchet, så I kan se den.

Teeez Cosmetics. Be Smooth Face Powder. Vejl. uds.pris. 190 kr. FULL SIZE.

Én kan altid bruge flere puddere. Dog ser den lidt lys ud til mig, men jeg prøver mig lidt frem. Til sommer hvor jeg godt kan lide at få lidt farve i kinderne, er den ikke helt god til mig, tror jeg. Vi har fået masser af produkter gennem tiden fra Teeez, og jeg synes helt generelt de laver nogle lækre produkter.

Lee Stafford Shine Spray. Vejl. uds.pris 39 for 50 ml.

Jeg er ret sikker på, at vi en gang tidligere har fået en Shine spray fra lee Staford, men det gør intet, når den dufter så fantastisk som denne gør. Wauw den er lækker. Det er en shine spray, der gør håret skinnende og glansfuldt at se på. Og så har den en perfekt størrelse at have med i tasken.

Dove DermaSpa Goodness3 Bodylotion. Vejl. uds.pris. 50 kr. for 200 ml.

Dove er altid godt. Den var bare ikke med i min box. Men for Jer der har fået den, tænker jeg den er ret lækker. 😉 Cremen indeholder naturlig omegaolie fra havtorn og cell-Moisturisers.

Vichy Idéalia.Skin Sleep. Vejl. uds.pris, 234 kr, for 50 ml. 

Jeg har før prøvet Vichy produkter, og været ret vild med det. Skøn og velduftende lyserød creme, jeg gerne ifører mig inden sengetid. Det er praktisk talt skønhedssøvn på krukke. Den hjælper hudens egne genoprettende mekanismer, som er mest aktive når man er i dyb søvn.

Er du blevet interesseret i at modtage en månedlig goodiebox med forkælelse ?

Se her, hvad der er i tidligere boxe. Eller søg “goodiebox” i søgefeltet her på bloggen.

Se her, hvordan du tilmelder dig.

2

Boxen er modtaget til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og modtager ingen penge på at blogge. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Beautiful Bastard // Christina Lauren