Sammen om SKAM(men) // SKAM

Boganmeldelse // Måske mødes vi // Kate Eberlen


Boganmeldelse


Titel: Måske mødes vi

Forfatter: Kate Eberlen

Forlag: Politikens Forlag

Genre: Roman / kærlighed

Udgivet: 28-10-16

Antal sider: 467 sider

Læst som: Papirbog. Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag.


1

Tess og Gus mødes tilfældigt (et par gange) mens de begge er i Firenze. Tess er med sin veninde på interrail, og Gus er på ferie med sine forældre. De skal begge starte på universitetet efter sommeren.

Gus’s liv har for nyligt forandret sig drastisk, og Tess ved endnu ikke, at hendes liv vil forandre sig når hun kommer hjem.  De er begge interesseret i arkitetkur, og ser derfor hinanden forskellige steder. Og det er som om de begge ved, at de synes vældig godt om hinanden. De er meget tæt på at få sagt farvel til hinanden – men de misser det. lige på et hængende hår. Uden at kende hverken navn på hinanden, eller vide hvor de er fra.

Tess ved allerede, at hun vil tilbage til Firenze en dag. Der er så smukt, og en masse hun ikke har nået at se.

I de følgende 16 år, følger vi dem hver især, i deres færden, og deres liv. De er tæt på at møde hinanden, men det er som om livet indimellem er lidt i vejen for dem begge 2.

Det er vanvittig frustrerende at de hele tiden er lige ved og næsten. Man sidder nærmest og hopper, og tænker… arhhh. Hvorfor nu det.

Jeg synes Kate Eberlen’s måde at skrive på, er rigtig god, og jeg bliver fanget af historien. Hvis man har prøvet at være forelsket. Ulykkeligt. Eller ihvertfald har prøvet hvordan det er at være lige ved og næsten, for derefter at føle sig lidt snydt ? af livet ? af omgivelserne ? Så vil man kunne mærke sig selv lidt i bogen, tror jeg. Det er helt almindelige liv de begge lever. Men med et tvist af lidt spænding.

Mon de når hinanden til sidst ? Finder de hinanden ? Eller bliver de ved med at være tæt på. Det er spørgsmålet 😉 Og snyd ikke dig selv for at læse denne kærlige historie. Om kærlighed, savn, sorg, spænding og livet.

Jeg giver bogen 4 hjerter. Den er rigtig god, men den opnår desværre ikke det 5. hjerte.

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"89CC9D03-867F-4616-8500-3D162D29FE42_1480187260895","width":2448,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"source":"editor","origin":"gallery","height":3264,"subsource":"done_button","total_editor_time":110,"brushes_used":0}

Bogen er tilsendt til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sammen om SKAM(men) // SKAM