Depend 7-Day Season Sparkle

Swiss Skin Derma Roller //M2 Beauté // Juhldahl Serum

1 2Min hud elsker denne kombination.

Swiss Clinic Dermaroller 2 gange om ugen.

Et par pift med M2 Pure Solution (mindst) 2 gange om dagen. Koncentreret C-Vitamin, der giver din hud maksimal fugt.

Juhldahl serum og ansigtscreme morgen og aften. (i linket får du en sampak – lige nu på tilbud 😉 )

Jeg kan klart se forskel på min hud, efter jeg er begyndt at bruge dette på fast basis. Jeg er temmelig langt nede i serumflasken allerede, og jeg elsker at komme den på. Den gør min hud blød og smidig, uden at den fedter. Ingen problemer at bruge makeup lige efter jeg har brugt den. Nogle gange bruger jeg en anden creme, eller også bruger jeg slet ikke creme før makeup.

Men i hvertfald kan jeg se på min hud, at den suger fugten ind, og efterlader huden lækker.

Jeg var rigtig lang tid om at komme igang med min dermaroller. Jeg mener – det er jo alligevel nåle du prikker ind i huden.. Kan det nu være godt. ? Ja, det kan det. Jeg har læst virkelig meget omkring det, inden jeg gik igang. Man skaber tusindvis af mikrokanaler, når man har kørt rolleren på huden. Herefter kan huden bedre optage de gode serum’er man kommer på. Og det gør så, tilsammen, at din hud er næret, fugtet og klar til hverdagen.

Man kan bruge rolleren til mange formål. F.eks. til at formindske rynker, reducere strækmærker, og formindske ar. Jeg bruger jo min i ansigtet, og håber at jeg kan få mine porer til at syne mindre, formindske mine pigmentforandringer i panden, og udligne nogle af mine rynker – især den jeg har i panden, er jeg lidt irriterret på.

Når du ruller, stimulerer du væksten af nyt bindevæv og hudceller. Man skal rulle i forskellige retninger, for at man er “hele vejen rundt”.  Den jævner dine ujævnheder ud, og giver en sund teint.

De små nåle er lavet af kirurgisk stål, hvilket gør, at de fleste kan tåle det.

Gør det ondt ? Ja ! Lidt ihvertfald. Især den første gang, eller de første par gange. Jeg synes dog, at det gør mest ondt i panden, og på overlæben. Jeg har nogle ret “gode” kinder, så der mærker jeg det ikke rigtigt. Men synes heller ikke næsen gør så ondt, ej heller i tindingen. Der er en sanitizing spray med, da det er vigtigt før du stikker nåle i huden, at dit redskab er helt rent og er sundt at bruge.

Jeg kan ikke anbefale, at man ruller dagen før man skal træne. Sidst jeg gjorde det en tirsdag aften, trænede jeg onsdag eftermiddag. Walk it. Her bliver mit hår drivvådt, og jeg sveder fælt.. Og den sved ind i mine åbne porer, gjorde virkelig nas. Av av.

Ydermere kan jeg også godt føle, at det svier når jeg kommer serum og creme på, den første gang efter jeg har rullet. Og det er SÅ vigtigt med fugt når du har brugt din dermaroller. De næste 3 døgn, skal huden nemlig holdes extra fugtig, så masser af nærende serum, creme og fugt. 1

Produkterne er modtaget til anmeldelse. Jeg er ikke blevet bedt om at skrive dette indlæg, og bliver ikke betalt for det. Jeg tjener ingen penge på at blogge. Du får altid min helt uforbeholdne mening.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend 7-Day Season Sparkle