Swiss Skin Derma Roller //M2 Beauté // Juhldahl Serum

Boganmeldelse // Absolute Beginners + Absolute Lovers // SJ Hooks


Boganmeldelse


Titel: Absolute Beginners og Absolute Lovers

Forfatter: SJ Hooks

Forlag: Pretty Ink / Rosinante & Co

Genre: Kærlighed/romantik/erotik

Udkommet: 13. oktober 2016

Antal sider: 303 /345

Læst som: Hæftet. Lånt fra biblioteket. 


SJ Hooks Absolute Lovers Beginners 1Engelskprofessoren Stephen arbejder på universitetet, og har et stille og roligt liv. Han arbejder på skolen et par dage om ugen, ellers læser han hjemme og skriver en del artikler. Når han har fri træner han en del i fitness center, og spiser sammen med sin bror, eller besøger sine forældre. Stephens bror har lagt mærke til, at han ofte taler om en pige der går i hans klasse, og han spørger interesseret ind til, hvad der er med hende. Men der er ikke noget – hun er bare rigtig irriterende.

Hun klæder sig udfordrende, er malet i ansigtet, og taler konstant. Uden at række hånden op først. Men der er noget med hende alligevel. For hun ved hvad hun taler om. Stephen kan høre at hun laver sine lektier, og engagerer sig. Men hun er virkelig irriterrende. Og så vil hun kalde ham Stephen, selvom alle eleverne skal kalde ham Mr. Worthington. Og så kommer hun altid for sent, og blinker til ham når hun går forbi.

En dag han er med sin bror på dennes bar, støder han tilfældigvis ind i Julia, og han ender med at tilbyde hende et lift hjem. Hun inviterer ham op på kaffe. Han siger – mod forventning – ja. Hun ser helt anderledes ud, end hun gør i skolen. Hun har pænt tøj på, og har ikke en hel masse krigsmaling på.

Nu sker der en masse spændende ting. Ting som Stephen ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

Stephen er bange for at indlede et seksuelt forhold til Julia, fordi det kan gå ud over hans karriere. Det er forbudt, for lærere at stå i forhold til deres elever. Men Julia er heller ikke interesseret i, at det rygtes. Så hun holder tæt.

Hvad de begge troede skulle være en enkelt aften i Julia’a seng, udvikler sig. Stephen har ikke den store erfaring, og Julia elsker at lære ham nye ting.

Bog nr. 1 flyver bare derudaf, og jeg glædede mig over at der var en mere. Bog nr. 2, er også rigtig god, langt hen ad vejen. Men det er som om det bliver lidt langtrukken til sidst. Som om der bare er en historie der skal skrives, og noget nyt der skal findes på hele tiden. Og så er der mere af det samme i lidt for lang tid. Jeg tror, med fordel, at det kunne have været en enkelt bog, der var lidt længere, og den så var skåret lidt ned. Men det er jo bare min mening. Den ér rigtig god. Og klart en jeg vil anbefale. Hvis du kan lide Fifty Shades genren, er jeg sikker på du vil være vild med SJ Hooks. Det er bare som om der er noget der irriterrer mig lidt… at hun er dansker, men skal skrive bogen som om den foregår i England. Men altså 😉 Måske bliver man lidt sær, når man har læst mange bøger.

Jeg synes hun skriver rigtig godt, og det er let læseligt, og lige til at hygge sig med. Der er sexscener ja. Men der er ikke for mange, og det bliver ikke for meget. Det er lige ud af landevejen.

Jeg giver bøgerne 5 stjerner. Fordi hun formår at holde mig fanget hele vejen igennem. Også selvom jeg skriver at den bliver lidt lang i betrækket 😉Sj Hooks 3

Bøgerne er lånt på biblioteket. Jeg anmelder bøgerne fordi, det er nogle jeg godt kan lide at læse, og håber der er andre der vil få glæde af min anmeldelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swiss Skin Derma Roller //M2 Beauté // Juhldahl Serum