Boganmeldelse // Absolute Beginners + Absolute Lovers // SJ Hooks

Goodiebox // Januar 2016


Beauty Resolutions


1Årets første box. Den er virkelig lækker.

Fremover – fra februar måned, bliver boxen en smule dyrere. Simpelthen fordi Post Nord har valgt at lade priserne stige. Goodiebox bliver 10 kr. dyrere, men du får derimod goodies til en værdi af 50 kr mere. Så fremover er boxen 550 kr. værd. Det er ikke skidt, hvis du spørger mig.

Boxen hedder Beauty Resolutions, og indeholder et væld af lækre (for mig) nyheder. Lad os kigge på dem.2GOSH Overnight primer Oil Essence. Vejl. uds.pris. 159,95 kr. Full size

Jeg er en af dem der er vild med GOSH. De har mange lækre produkter, til priser hvor alle kan være med. Jeg har ikke prøvet denne primer oil før, men hørt en masse om den. Jeg glæder mig til at dykke ned i den, og se hvad den kan gøre for min hud. Den sikrer dig afstresset, gennemfugtigt og blød hud. Samtidigt fungerer den som primer under din makeup. Hvis du ønsker mere fugt, kan du putte et par dråber i din foundation. F.eks. ved at benytte en lille skål, hvor du kommer din foundation i, og så et dryp af olien og blande, inden du kommer på huden. Nærende og naturlige olier, så som argan, jojoba og solbærkerneolie.

Balance Me Tinted Wonder Eye Creme. Vejl. uds.pris. 215 kr. Full size

Vi har efterhånden fået en del produkter fra Balance Me i Goodiebox. Og det kan jeg godt forstå, for de laver nogle lækre produkter. En øjencreme er altid i plus herhjemme, da jeg er så træt af de fine linier der er kommet rundt om mine øjne. Og mange cremer gør altså at mine øjne løber i vand hele tiden. Den er letdækkende, og har antiagening og plejende effekt, samtidig med at den dækker mørke rande. Det lyder da perfekt, synes jeg. Desuden kan man bruge den som primer for øjenmakeup. Dét glæder jeg mig til at teste – en primer under øjenskygge, gør at din skygge “popper” mere frem.

Natura Siberica Oblepikha Hand Cream. Vejl. uds.pris. 29 kr. Full Size.

Christina kan du lide håndcreme ? hahaha. JEG elsker håndcreme. Og især sådan nogle størrelser der gør det nemt at have med i tasken, er jeg tilhænger af. OG så dufter den helt vildt lækkert. JA tak, blev der sagt. Natura Siberica, er ikke et mærke jeg har hørt om før, men jeg tror da lige jeg skal tjekke det lidt mere ud. Der er stadig mega koldt udenfor, hvilket gør at hænderne har en tendens til at udtørre. Så er det jo lækkert lige at have en creme med i tasken.  Den fugtgivende effekt kommer bl.a.a fra havtorn og tranebærfrøolie. Den er fri for parabener og mineralske olier.

Invisibobble The Traceless Hair Ring. Vejl. uds.pris. 39 kr. Full size.

Jeg elsker disse små telefonledninger. Dem har jeg brugt mange af, desværre er de knækket med tiden. Grundlæggeren fik faktisk ideen fra en gammel telefonledning. Det særlige design er skånsom mod håret, fordi man undgår slid og knækkede hårstrå. Den trækker ikke i hovedbunden, og derfor er det også slut med at være øm i hårbunden efter man har haft en hestehale. Den laver heller ikke mærker i håret, hvis man pludselig vil have løst hår igen.

Être Belle Sheet Mask. Red Eine Hydro Mask. Vejl. uds.pris. 245 kr. for 5 stk. Her er 1.

Masker er lækre når man har forkælelsestid. Masser af fugt, fugt og fugt. Jeg har ikke prøvet den endnu, men skal nok melde tilbage på IG når den er prøvet.

Nivea Essentials Facial Cleansing Wipes. Vejl. uds.pris 49 kr.

Nemme at have med i tasken, og perfekte til at fjerne makeup. Nemme lige at tage op og fjerne forvildet læbestift, eller wings der er på vildveje. Og ja, – så er Nivea jo bare Nivea <3 Eller til at have på toiletbordet, når hele makeuppen skal af om aftenen. Med den klassiske “nivea-duft”.

Look Lips Lipgloss. Vejl. uds.pris. 99 kr. Full size. 

Ret lækker. Punktum. Jeg var lidt skeptisk, da jeg synes den ser lys ud, og var bange for at komme til at ligne en gris 😉 – Det gør jeg ikke. Den har lige lidt farve. Lidt lysere end din læbefarve. Lækker at have på, klistrer ikke, men er bare skøn. Mums.


Jeg kan bruge alt i denne måneds box. Skøn, skøn, skøn. Men man kan jo ikke alle være enige, derfor er der selvfølgelig nok nogle der ikke er tilfredse denne måned. Det må nogle gange være svært at være Goodiebox 😉 Hvad synes du om denne måneds box ?

Se her hvordan du bliver medlem. Det koster 169 kr. om måneden incl. fragt.

Se tidligere boxe her. – Eller søg på bloggen for at se dem jeg har anmeldt.3

Boxen er modtaget som gave. Jeg bliver ikke betalt for, eller bedt om, at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Absolute Beginners + Absolute Lovers // SJ Hooks