Goodiebox // Januar 2016

Matas Striber // Natur Havtorn og Økologisk Blåbær

Jeg fik for et stykke tid siden en rigtig lækker håndcreme fra Matas Natur – den grå serie med havtorn og økologisk blåbær. Den er virkelig lækker og dufter helt fantastisk. Den trænger hurtigt ind i huden, og efterlader ingen hinde, eller fedtede fingre. Jeg har den i min taske, og bruger den hver dag på arbejde også. Og min kollega er også helt vild med den 😉

Nu har jeg så prøvet det meste fra serien. Shampoo, balsam, bodyshampoo, salt bodyscrub, body butter, deo roll-on og ansigtscreme. De er på tilbud i Matas lige nu, hvor du sparer 15-20 kr. på de fleste produkter.1Og én ting går igen og er fælles for alle disse produkter. De er meget drøje i brug. Der skal vitterligt ikke bruges ret meget af nogle af produkterne. Især ansigtscremen og body butter, blev jeg noget overrasket over, da jeg stod og var helt hvid i ansigtet, og på benene fordi jeg havde taget samme mængde som jeg plejede 😉 haha. Og så dufter de jo alle himmelsk. Jeg er ellers vild med den orange serie de har, der dufter af havtorn, og også den røde med granatæble. Men den kommer ikke (i min optik) i nærheden af denne her. Wauw – jeg har fundet min nye duft.  2Shampoo, hårshampoo og balsam bruger jeg hver dag, ligesådan med ansigtscremen. Jeg er ikke helt vildt god til at få brugt body butter, men når jeg gør, er det så lækkert, og man er helt blød og lækker. Salt scrubben bruger jeg et par gange om ugen, og den er skøn og rensende på huden. Især hvis du har tendens til kløe som jeg, så er det altså lækkert lige at blive scrubbet godt igennem 😉 Ansigtscremen bruger jeg både morgen og aften efter jeg har kommet olie på huden. Men deo’en er jeg ikke så vild med. Den dufter godt som det andet, men jeg synes ikke den holder så længe som den lover, eller som de andre jeg har prøvet. Der går jeg altså tilbage til min goe´ gamle Palmolive. Der er endnu ikke noget der har slået den. Jeg har også haft købt den med havtorn fra matas striber, den led samme død. Nej, der er jeg altså lidt speciel 😉 3

Produkterne er modtaget til anmeldelse/test. Jeg bliver ikke bedt om at skrive dette indlæg, ej heller betalt for at anmelde produkter. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Januar 2016