Instant Effects // Konkurrence // Give Away

Boganmeldelse // Maestro // Geir Tangen


Boganmeldelse


Titel: Maestro

Forfatter: Geir Tangen

Forlag: Modtryk

Genre: Krimi/spændingsroman

Udgivet: 31. Januar 2017

Antal sider: 363 

Læst som: Indbundet. Modtaget fra Modtryk. 


Maestro Geir Tangen 1 Journalist Viljar Ravn Gudmundsson begynder at få nogle ret voldsomme mails. Mails om hvordan afsenderen vil dræbe et andet menneske. Ikke hvem, og ikke hvornår. Men hvordan. Først ved Viljar ikke helt hvad han skal gøre, men han får hurtigt politiet på banen, og det første mord sker. Viljar modtager flere mails.

I løbet af de sidste år, er Viljar’s karriere dykket. Fra at være den stormombruste journalist, til i dag bare at være en der er der, fordi han skal.

Historien veksler mellem nutid, 4 år tidligere, og morderen der fortæller.

Politiet er frustrerede fordi morderen hele tiden er et skridt foran. Pludselig finder de ud af, at mordene er beskrevet i bøger. At morderen har læst bøger af kendte forfattere, og iværksætter sine egne mord, på baggrund af bogen.

Og pludselig kommer en redaktør hjem fra ferie og læser om mordene i avisen. Dem har han hørt om før….

Til sidst skal en fra politiet være lokkedue for morderen.

Jeg giver bogen 4 hjerter. Den fanger mig ikke helt. Plottet er ufatteligt godt, og jeg synes også han skriver godt. Men når jeg ikke er fanget af historien, kan jeg ikke give den 5 hjerter. Jeg vil dog sige, at den sidste 3. del af bogen virkelig er spændende. Men jeg bliver også lidt irriterret på en af personerne. Jeg tænker at hun er lidt “blond” / naiv, og kan slet ikke forstå hun kan opføre sig som hun gør. Man tror indimellem lige at man har regnet det ud, men så kommer der lige en ny dimension ind, og ændrer det hele. Og man tror man har læst noget – men pludselig var det bare en drøm ? Det er ikke den bedste bog jeg har læst, men jeg fik mig hakket igennem, og tænker da, at krimielskere ikke skal snyde sig selv for den oplevelse det er.Maestro Geir Tangen 2

Bogen er modtaget fra Modtryk. Jeg har læst og anmeldt fordi jeg har lyst. Jeg bliver ikke bedt om, eller betalt for at skrive en anmeldelse. Jeg tjener ingen penge på at blogge. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instant Effects // Konkurrence // Give Away