Boganmeldelse // Maestro // Geir Tangen

Rimmel Makeup

1

Jeg har altid været vild med makeup fra Rimmel. Super gode og holdbare produkter, til en overordentlig fair pris. Alle kan være med, og der er så mange forskellige produkter, at der er noget for enhver smag.

Alle disse Rimmel produkter kan du finde i Matas, og på Matas.dk.  Jeg har direkte link til Rimmel’s produkter her – hvis der er nogle af tingene du har brug for direkte link til, så sig endelig til, så hjælper jeg gerne.

Jeg har fået lidt forskelligt hjem, som I kan se herunder. Hvis der er nogle af tingene du gerne vil se nærmere på. Swatchet, testet, flere billeder eller andet – så – igen… – sig endelig til, så skal jeg se om jeg kan hjælpe 😀 1 1Mascaraerne har jeg brugt masser af gange, og er helt vild med dem. Lækre børster. Selvom min favorit mascarabørste er en silikonebørste, gør de her altså arbejdet super godt. Masser af fylde giver de begge 2.17 18

7Øjenbrynspen – lækker at arbejde med og gør arbejdet som den skal. Lidt for lys til mig, men til en helt alm. dag hvor jeg bare skal gå herhjemme, eller en lille handletur – går det fint. Og børsten er helt ok. Denne type brynpensel brugte jeg nok i 20 år, før jeg opdagede der var andre på markedet. Så dem er jeg faktisk stadig glad for at bruge. Det er en af de gode gammeldags, som man selv kan spidse.

Øjenbrynsgel – Den er god at arbejde med, en lille mascarapensel, der maler brynene, og gør arbejdet præcis som den skal. Holder hele dagen.

Color Precise eyeliner. Vildt god til at lægge en perfekt eyeliner. Hvis man kan det.. Jeg er ikke så hård ud i det, men denne virker ihvertfald perfekt. Jeg fik da lavet en fin vinge på det ene øje 😉 Måske jeg bare skal øve mig lidt mere.15 16Magniféyes. Er en øjenskygge og kajal i en. I den ene ende er der en tyk blyant, der er sort, men med en anelse sølv shimmer i, som kan bruges som øjenskygge. I den anden er der en helt sort kohl, som man kan bruge som eyeliner.

Cremet mat læbestift, der skal have lipglossen i den anden ende på, for at den holder. Jeg har prøvet den på min hånd. Den holdt i 2 dage, på trods af flere x bad og håndvask. Jeg har tidligere brugt et par læbestifter fra Provocalips, som jeg synes holder helt fint. Men jeg synes ikke den holder til en hel dag på læberne, hvis man spiser, og drikker normalt. Men man kan jo selvfølgelig bare friske op indimellem. Den er for lys til mig. Jeg ligner noget jeg ikke vil skrive 😉 Men det kan læbestiften jo ikke gøre for 😉 Billede 03-02-2017 21.40.20Single eyeshadows. Virkelig lækre farver. Lys og blommefarvet. De har en rig pigmentering, men de drysser helt forfærdeligt. Så det er en god idé, at lægge øjenskygge før, foundation osv. Eller måske en fix spray, for at holde på farven. 3Wake me Up Foundation. Den passer perfekt til min hud, og jeg synes huden kommer til at se helt perfekt ud når jeg bruger den. Den smelter ind i huden, og man ser ikke ud som om man har en masse makeup på. Der er shimmer i, har jeg fundet ud af, efter at have kigget godt og grundigt på flasken. Det er ikke noget jeg har lagt mærke til, når jeg har haft den på. Men måske man vil se det i et spotlys ? I dont know. Jeg er glad i den. 2Ligeså med concealeren fra Wake me Up  den er lækker og cremet, og jeg synes ikke den lægger sig i de fine linier, som jeg ellers er vant til at alt andet gør. Vi skal nok blive fine venner ihvertfald.

Når jeg har lagt concealer og foundation, kan jeg godt lide at “sætte” det med en fast pudder. Denne transparente er perfekt til formålet. Jeg vil ikke sige den er helt transparent – det er som om der er en anelse farve i. Men jeg synes den er perfekt. Den er også brugt nogle dage, hvor jeg ikke har haft lyst til at have andet i hovedet. Så kan man bare lige mattere ansigtet lidt. 12Lettere transparente læbestifter. Der er en smule farve i, til at give glød til læberne, men ikke den der helt tætte farve. Man tænker ikke over at man har læbestift på ihvertfald. Behagelig, og en ok holdbarhed.
4

8

 

Billede 03-02-2017 21.39.11En læbestift fra Kate – der er mere alm. farve i. Denne er nude med et twist. Super lækker. Den ser lidt mørk ud, men det er den ikke når den kommer på. Jeg synes ihvertfald bare den giver læberne et lille twist. 9

13Lipgloss, rar at have ovenpå læbestifter. Ok holdbarhed, og ikke så klistrede som lipgloss’ ofte kan være. Denne er utrolig smuk helt for sig selv. Den anden er helt gennemsigtig, så den kan bruges hvis du har en yndlingslæbestift der er mat – så kan den få glans 😀

11

Denne lille palette er altså et fund. Blush, Contour og highlighter i en. Og både highlighteren og blushen, er blevet nogle af mine nye yndlings. For mig er der en smule for meget glimmer i contour farven. 10Neglelak, er jo altid læks. Denne dækker i 2 lag, og har en virkelig smuk farve. Giver en flot finish. Og vil man have mere glossy finish, kan man afslutte med den tilhørende gel topcoat. (uden lampe)5

Rimmel "Hottie Choccie". 2 lag. Virkelig lækker varm farve med smukt spil #Rimmel #rimmellondon #rimmellondondanmark #neglelak #nails #Nailfie #nailgram #nailpics #nailblogger #nailpolishblogger #blogger #PolishNSuch #polishBlogger #polishlicious #Swatch #Swatches #Neglenørd #nailstagram #nails2inspire #PrettyNails #nailstoinspire #StayPolished #LoveNails #nailsofig #nailpolishnerd #manicure #nailsaddict #NailsOfInstagram #krummeskrummelurer #Nailgeek

Cremet blush. Dem har jeg 2 af i forvejen, og de giver smuk glød til kinderne. Nemme at arbejde med, og super holdbare. Og denne farve er helt vild smuk. 6

Produkterne er modtaget til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på at blogge. Det gør jeg fordi jeg slet ikke kan lade være. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Maestro // Geir Tangen