Depend Cosmetic // o2 Spring 2017 // Game, Set, Match

My-Beauty.dk // Ny hjemmeside

Hos My-Beauty.dk har de fået en ny hjemmeside. Jeg synes den er super nem at finde rundt på.

Forside

Der er kommet nye varer til i den forbindelse.

F.eks. har de fået Gerard Cosmetics. (Måske har de haft det før, og jeg ikke har opdaget det… Men æææhhh – det har jeg så nu!!!) Og især deres hydra matte liquid lipsticks, er der ret meget hype omkring akkurat nu. Jeg har endnu ikke nogle af dem, men det er helt klart en fejl, og noget der skal laves om på – f.eks. denne her, der hedder Gravity, er vidst sådan en jeg må eje.. Og (evt. ??) også Skinny Dip...

Men de har rigtig mange forskellige mærker hos My-Beauty. Øverst på forsiden, kan man f.eks. trykke sig ind under “mærker”, og se hvilke de har. Mærker

Men det er også muligt at trykke sig ind under “makeup”, “neglelak”, “nyheder” eller “tilbud” – så kan man jo vælge, alt efter humør. Og under makeup punktet, kan du så, igen, vælge mellem ansigt, læber, tilbehør, øjne og top brands. makeup

Lidt af de lækre mærker jeg kan nævne hos My-Beauty.dk, er:

Og det er jo bare for det… at det er nogle af de mærker JEG synes er virkelig lækre. Måske du har nogle andre du er mere vild med. ?

Nu har jeg scrollet rundt, og søgt på forskellige produkter på hjemmesiden. Og jeg synes den er nem at navigere rundt i, og den arbejder hurtigt. Produkterne er nemme at finde – både hvis du søger de enkelte mærker, og hvis du blot søger produkter til læberne f.eks.

Når man har lagt noget i kurven, spørger den om man har husket at købe… og så viser den forskellige muligheder 😉 Virkelig smart, synes jeg. Og man kan vælge at shoppe videre, eller gå til kurven. Det vil sige, at du starter ikke “forfra” med at skulle søge, hvis du nu skal have mere fra samme mærke/Produktgruppe.

Når man kigger på et produkt, kan man også vælge at trykke på hjertet. Så gemmer man det som favoritprodukt. Det er nemt og smart, hvis man ikke lige kan nå at handle samme dag, eller blot vil huske på de produkter man gerne vil købe. Når man vil genfinde sine gemte produkter, trykker man blot på hjertet øverst til højre. Hjerte

My-Beauty.dk sender varer kl. 15.30 – så hvis du når at bestille inden der, kan du have dine produkter næste dag. Der er fri fragt, hvis du køber for over 599,-

Husk, at du kan følge My-Beauty på både Facebook og Instagram.

facebook instagram

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har lovet My-Beauty.dk at skrive lidt om deres nye hjemmeside, mod at de sender mig et produkt. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Cosmetic // o2 Spring 2017 // Game, Set, Match