My-Beauty.dk // Ny hjemmeside

CND Creative Play // Playland Collection

8 nye kreative farer i Playland Collectionen. Frisk og farverig forårspalette.

Hold On Bright, Carou-Celery, Aquaslide, Amuse-mint, Candycade, Look No Hands!, Cherry-Glo_round, Bling Toss.765

Billedet er lånt fra CND Danmarks facebookside. ^^

I Creative Play, er der underlak, lak og topcoat i en og samme lak. De er fremstillet af mikroniserede pigmenter, der optimerer farveintensitet, glathed og glans. Der er en avanceret pensel med næsten 400 penselhår, der gør lakeringen nem og præcis.

De findes i 96 farver, på tværs af 10 forskellige finishes. Der er både creme, glitter, metallic, metallic glitter, mikroglitter, flerfarvet glitter, perlemor, satin, glimmer og effekt.

De er selvfølgelig 7-free – så de er fri for toulen, kamfer, formaldehyd, phthalat (DBP), formaldehyd harpiks, xylen og methylethylketon (MEK).

Fjernes blot med helt almindelig lakfjerner. De er ude i butikkerne nu – find dem hos førende CND skønheds- og neglesaloner, samt hos Stylebox, Magasin og Salling. Nærmeste forhandler henvises på tlf.: 33 32 33 22.

Jeg har fået 2 lakker tilsendt fra denne kollektion. Nemlig Look No Hands! og Candycade.

Candycade – 1, 2, eller 3 lag, alt efter hvilket udtryk man ønsker. Den er også super smuk med blot et enkelt lag. Her er 2 lag. Ingen tc.  1 candycade

Look No Hands ! ovenpå Candy Cade. 1½ lag på ringefingeren. Et enkelt lag på de andre. Look No Hands! 1 Look No Hands! ovenpå candycade

Lakkerne er modtaget som gave. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for, eller bedt om at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My-Beauty.dk // Ny hjemmeside