Depend Cosmetic // 7-Day Spring // The Language Of Flowers

By Noor // Cocopanda

1Jeg er så heldig, at jeg har fået By Noor tilsendt til test fra Cocopanda. By Noor er en ny serie, og den jeg har fået, er velegnet til fint skandinavisk hår, og skulle give håret volumen. Alle produkterne er fri for sulfater og parabener. Jeg har fået følgende produkter tilsendt;

Shampoo Pure Volume 250 ml. og Balsam Pure Volume 250 ml. Serien er til fint/normalt hår. Både shampoo, og balsam, indeholder B5 som bidrager til at bevare fugten, og give den øgede volumen. I balsam, er den også med til at blødgøre håret. Den er uden sulfater og parabener, og indeholder 100 % veganske ingredienser. 3

Hair Oil Treatment 150 ml. er en blødgørende og styrkende olie, til tørt til kruset hår. Den indeholder argan olie abyssinian olie,som tilføjer glans og næring til håret.

Leave-In Cream 150 ml.  reparerer og genopbygger skadet hår, tilføjer fugt, forsegler spaltede spidser OG så beskytter den dit hår ved brug af føntørrer eller glattejern. Hvis du har farvet hår, bevarer den også hårfarven.

Sea Salt Spray 150 ml.  er en nærende fikseringsspray med medium hold, der tilføjer volumen, struktur og glans.

Hairspray Strong Hold 300 ml.  Er en mild finishing spray med stærkt hold, som gør at håret bliver hvor du har sat det 😉 Den tilfører håret en flot glans, den har stærk holdbarhed, og kan bruges til hår i alle længder. Dufter virkelig lækkert. 2

Generelt synes jeg produkterne dufter rigtig godt. Men jeg er nok mest vild med hårspray og leave-in cream mht. duften ihvertfald 😉 Jeg har testet produkterne igennem længere tid – jeg syntes nemlig at mit hår blev fedtet af det, så det krævede en længere periode. Men det gør det altså ikke – bliver mere fedtet.. Det er simpelthen fordi jeg vasker mit hår for ofte (igen), at det synes mere fedtet efter kortere tid. Alt i alt er jeg ret godt tilfreds med disse produkter. De er nemme at have med at gøre, de er drøje i brug, og pæne at se på.

Om det giver mere fylde i håret ? Ja, det synes jeg faktisk det gør. Jeg er vild med at man kan bruge samme serie til hele hårrutinen, og denne gør det den skal. Giver både volmen, og rengør dit hår. Og så er der olie der er godt for dine spidser, og leave-in cremen der beskytter håret ved brug af varmeredskaber. Salt spray’en giver ligeledes mere fylde, og håret en fin struktur så det er let at arbejde med. Og så slutter man lige af med hårspray 😀 Som jo altså dufter himmelsk <3

Det eneste minus jeg lige kan komme med, er faktisk at leave-in cremen har en lidt for lille pumpe. Dvs. at der ikke kommer særlig meget ud af den ad gangen. Det er fint nok til olien, hvor man ikke skal have særlig meget, med den er lidt for lille til leave-in cremen.

Husker du forøvrigt, at balsam kun skal i spidserne af dit hår ? Du skal ikke komme det i hele håret, for så er det nemlig at det bliver hurtig fedtet. Og det samme med olie – kun lige i spidserne, for ikke at gøre håret mere fedtet.

Udover disse, er der i serien også en Wax Strong Hold, og Conditioning Treatment Mask. Desuden findes nogle af produkterne også i Pure Moisture og til farvet hår.

Husk, at du altid får gratis fragt, ved køb over 399. MEN som læser af bloggen, kan jeg give dig en rabatkode, hvis du har lyst 😉 Ja ? Den er her MARTS2017 – sæt igang.

Og hvad synes du – skulle vi tage en lille konkurrence, hvor du kan vinde disse produkter ? Så hold øje med facebook – for det er der den vil blive slået op.

Tilmeld dig Cocopandas nyhedsbrev, og vær den første til at modtage nyheder – samtidig er du med i konkurrencen om vareprøver. 1


Produkterne er modtaget til anmeldelse/test. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Cosmetic // 7-Day Spring // The Language Of Flowers