Boganmeldelse // Ondt blod // Emelie Schepp

GOSH forår 2017 // Urban Nature // Makeup

Der er netop lanceret en lang række produkter fra danske GOSH Copenhagen. Jeg har fået nogle af produkterne tilsendt, som jeg har prøvet af, og taget lidt billeder af.

Vidste du, at GOSH Copenhagen har en webshop ?
1

Liquid Matte Lips, er nogle utrolig flotte liquids der gør læberne rigtig smukke. Giver et perfekt mat look, kombineret med intens farveintensitet. Der er 8 nye matte farver, der ikke kun tilfører fugt til læberne, men også øger mikrocirkulationen, hvilket øger læbernes volumen. De holder godt, og føles ikke klistrede på læberne. 109,95.

001 – Candyfloss

002 – Pink Sorbet

003 – Nougat Fudge

04 – Chinese Rouge

005 – Red Carpet

006 – Berry Me

007 – Nougat Crisp

008 – Arabian Night.

De 3 farver jeg har her, er (fra oven) 005 – Red Carpet – 007 – Nougat Crisp – 008 – Arabian Night.2

Velvet Touch Lipstick Matt. Er lige min farve. Den der – der bare lige giver et pift til læberne.

Der er 5 nye farver, der alle er matte.

019 – MATT Angel

020 – MATT Pleasure

021 – MATT Fidelity

022 – MATT Orchid

023 – MATT Chestnut

Jeg synes den holder rigtig godt, og længe. Jeg kan fint drikke kaffe hele morgenen, og stadig have farve på, når vi drikker formiddagskaffe på job. Den har en cremet konsistens, der gør den nem at påføre, og giver en præcis optegning af læberne, hvilket gør, at man ikke har behov for lipliner. Intens supermat farve.

Den indeholder en naturlig voks og haluronsyre, der holder læberne bløde, velfugtede, glatte og virker lindrende. Føles behagelig på læberne. Ingen parabener.3

4i1 – Én highlighter og 3 matte farver. Rigt pigmenterede og let at tone ud. Konsistensen er cremet og blød. Der er ingen parfume og parabener i, og de er velgenede til veganere og vegetarer. 3 nye farver til 119,95,- pr. stk.

001 – BackToNature – Den nederste med grøn og blå.

002 – ThunderStorm – Ikke modtaget.

003 – UrbanNature – Den øverste.4

Infinity Eye Liner, er en blød og cremet eye liner med rig konsistens, der gør at den er let at tone ud. Holder i op til 14 timer, uden at drysse eller blive tværet ud. Den kommer i 6 nye farver. Jeg har modtaget to, nemlig Ocean og Ash. Utrolig smukke og intense farver, der er nemme at arbejde med – i den modsatte ende af farven er der en lille udtoningspensel.

001 – Black

002 – Carbon Black

003 – Rock

004 – Earth

005 – Ocean

006 – Ash5 6 1 6

CC – Contour, Cover, Conceal.

Den skaber en perfekt og fejlfri finish. Camouflagefunktionen, der indeholder rensende aktiver, giver reel og ikke kun optisk forbedring af huden.

Den fjerner små skønhedsfejl, reducerer synlige porer og gør huden glat og silkeblød. Den har høj dækkeevne, er long-lasting, beskytter, fugter og lindrer, har soft focus, og indeholder ikke parfume eller parabener. Nr. 001 og 002, er velegnede til veganere. 2 highlightere og 4 farver.

001 – Highlight Vanilla

002 – Highlight Golden

003 – Light

004 – Medium

005 – Dark

006 – Very Dark.

109,96.  7 11 12

Giant Pro Double Liner. Er en 2i1 eyeliner med sort eyeliner, til at tegne linier med, og en cremet sort kajal.

Eyelineren er en hurtigtørrende, sort, flydende eyeliner, der holder i op til 12 timer, og har en ekstra lang kegleformet spids, så det er nemt at skabe det ønskede look.

Kajalen, er en intens holdbar sort grafisk eyeliner, der er perfekt til at indramme øjnene på den mest dramatiske måde.

Den er baseret på naturlig voks og olie, og indeholder sheasmør og sojalecitin. Den er vandfast og tværes ikke ud. Nem at arbejde med, og indeholder ikke parfume eller parabener. 149,95.
8

Giant Pro Kajal, er en cremet og holdbar kajal, der er nem at påføre. Specielt på den våde kant. (Jeg bruger aldrig noget på den våde kant..) Den er blød i konsistens, og smelter på huden og giver en intens farve, der er holdbar og strålende. Baseret på naturilig voks og olie, sheasmør og sojalecitin.

109,95

Volume Serum Mascara er velegnet til eyelash extensions. Men den kan også bruges til alm. vipper – jeg har ikke vippe extensions, så jeg kan ikke afprøve det. Helt speciel børste, jeg ikke har set før. Den var lidt svær at arbejde med i starten, men med lidt øvelse, går det ok. Jeg bruger den side, hvor der er flest “hår” – den anden virker ikke for mig. Derudover skal jeg tørre alt det væk jeg kan fra børsten, ellers klumper den. Men hvis jeg gør det – virker den perfekt. Den giver både volumen og definition til vipperne. Den vandbestandige serum mascara, forvandler tynde og knækkede vipper til kraftigere, længere vipper, og giver mere fylde med få strøg.

Den lette serum mascara indeholder et ekstrakt, der kommer fra mælkebøttens blade. Fremstillet uden olie, men med gummiarabicium, der efterlader en blød og fleksibel film på vipperne.

Børsterne er placeret i vipperetningen, så de adskiller vipperne og løfter dem op. Den to-sidede kam, gavner vipperne på flere måder. Siden med de store børster, giver volumen, (Den er jeg ikke så gode venner med 😉 ) og den anden giver længde og adskillelse. Ingen parfume eller duft, og velegnet til veganere.

159,95,

9 10

Har du spørgsmål, eller kommentarer, skal du bare skrive 😀


Produkterne er tilsendt som gave. Jeg bliver ikke betalt for, eller bedt om, at skrive dette indlæg – det er ren interesse. Jeg skriver om det der giver mening for mig, og som passer ind i bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Ondt blod // Emelie Schepp