Rimmel // Oh My Gloss Oil Tint Lipgloss

Boganmeldelse // Løgneren // Nora Roberts


Boganmeldelse


Titel: Løgneren

Forfatter: Nora Roberts

Forlag: Flamingobooks.dk

Genre: Roman / kærlighed

Udgivet: 1. April 2017

Antal sider: 812 som E-bog på min Iphone

Læst som: E-bog på Ipone, for Flamingobooks.dk


Shelby har netop mistet sin mand, der døde i en drukneulykke. Nu står hun helt alene med deres lille datter i det kæmpestore hus, som Richard var så vild med. Han efterlod hende med en kæmpe gæld, som hun nu forsøger at komme til livs, ved at sælge det meste af indboet, deres tøj, og til sidst huset. Og Shelby forstår ingenting. De var da rige ? Kæmpe hus, flot tøj, og et væld af arrangementer.

I en lomme på Richards jakke, finder hun en nøgle, som hun er sikker på er til en bankboks. Hun traver byen rundt med Callie i klapvognen for at finde ud af, hvor den er og hvad der er i.

Da hun ikke trives i Philadelphia, og ikke har nogle der binder hende der, beslutter hun sig for at tage hjem til sin familie i Tennessee. Hjem til trygge omgivelser. Varme, kærlighed og alle dem hun holder af.

Inden hun når at tage afsted, får hun besøg af en mand, som påstår at Richard var en anden end den Shelby kendte. Og da hun er i Tennessee, bliver der ved med at dukke ting op, der har forbindelse til fortiden.

Shelby kæmper. Og kæmper stadig med gælden, som Richard har sørget for at skaffe dem, inden han omkom.

Shelby er glad for at være vendt tilbage til hendes barndomsby, og hendes kærlige familie. Men det er ikke alle der er lige lykkelige over at hun er retur.

Nora Roberts skriver virkelig dejligt. Det er en kærlig pageturner af format. Hun skriver legende let, og man har hele tiden lige lyst til at læse et par sider mere. Man føler man står i Shelby’s sko, og kan virkelig mærke hendes følelser.

Nora Roberts har skrevet bøger siden 1991, og de er vellidt i hele verden. Hendes bøger har samlet set, været nr. 1 – i 200 uger. De er så populære, at hun igennem de sidste 30 år, i gennemsnit  har solgt 27 bøger i minuttet…

Løgneren fortjener 5 ud af 5 hjerter her hos mig. Den var virkelig dejlig at læse. Og jeg er glad for at jeg kan se, der er flere bøger på vej fra Nora Roberts hos Flamingo.


Bogen er modtaget til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på at bogge. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel // Oh My Gloss Oil Tint Lipgloss