Boganmeldelse // Åndeløs // Brittainy C. Cherry

Cowshed – Wild Cow Bath & Body Oil // Yogalove.dk

Jeg elsker køer. Bum.

Så da jeg fik tilsendt Cowshed – Wild Cow  Bath & Body Oil, fra Yogalove.dk, blev jeg sindssygt glad. Ih at være indhyldet i ko 😉 Ej, okay… Men altså, helt seriøst.. Den er så dejlig at bruge.

Cowshed har jeg kendt til i en årrække, så det er ikke helt ny for mig. Dog har jeg ikke prøvet denne her før. Og jeg var faktisk lidt i tvivl, om hvordan den skulle bruges – forestillede mig lige at jeg skulle vaske mig i den.. (Fordi den hedder Bath & Body Oil) Men det er simpelthen en olie man bruger når man har været i bad. Eller evt. i badet når du er færdig – så bruger man ikke så meget produkt, og det er nemmere at tørre sig efter badet.

Det er jeg fan af. Den dufter frisk og sommerlig af citrus og er nem at fordele på kroppen. Især, synes jeg, når jeg bruger den i badet.

Det eneste minus jeg lige kan finde, er at flasken er af glas. Og når man er (lidt 😉 ) en fjummergøj som mig, er jeg så nervøs hver gang jeg bruger den. For en eller andet dag skal det nok lykkes mig at smadre den. (Det håber jeg selvfølgelig ikke..) Eller komme til at vælte den når jeg tager den med ind i badet. Jeg tør ikke have den stående derinde, af frygt for at familien kommer til at vælte den, så jeg tager den med mig ud igen når jeg er færdig.

I forhold til at bruge bodylotion, synes jeg olie virker mere “blødt” ? Det er en helt anderledes fornemmelse at bruge olie i hvertfald, og jeg synes min hud virker mere glat og blød. Og så kan bodylotion godt have en tendens til at virke mere fedtet. Man føler sig ikke fedtet efter at have brugt Cowshed Bath & Body Oil

Og så det, at man bruger den i badet imens man er våd, istedet for når man er tør – Det er lettere at fordele – det hele kører lidt mere smooth.. og så er det bare lettere at tørre sig bagefter – for olien gør at vandet bare glider ned af kroppen. Du finder den her til 199 for 100 ml. Og den er altså ret drøj i brug, så den holder rigtig længe.

Du finder alle Cowshed produkterne her. 


Cowshed Wild Cow er tilsendt til anmeldelse. Det er min helt ærlige og uforbeholdne mening du får. Jeg tjener ingen penge på at blogge, og jeg blogger om det jeg finder interessant og passer ind i bloggens tema. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Åndeløs // Brittainy C. Cherry