Give Away // CND Creative Play // Sunset Bash

Depend Cosmetic // Limited Edition // Candy Craves

En omgang Limited Edition lakker mere fra Depend Cosmetic. Jeg er – igen – sent ud, da de allerede var i butikkerne i uge 11. Men det skal ikke forhindre mig i at dele billederne med Jer alligevel. Jeg håber I kan finde dem derude, hvis (når) i forelsker Jer. Kig i Matas og Salling.  Matas har 4 for 100 netop nu. 


8 lakker i denne limited edition kollektion. For at fremhæve farven yderligere, kan man med fordel lægge en hvid base først. Det har jeg ikke gjort her. Der er heller ikke topcoat på, på billederne. Hvilket jeg naturligvis ville gøre, hvis jeg skulle have lakken på ud i byen. De fleste bliver pænest ved 3 lag, men nogle af dem har jeg kun givet 2. Jeg er sikker på, du selv kan se hvad der bliver bedst 😉 

5044 – Gummi Treats. Gul shimmer, her er 2 lag. 

5045 – Yum Yum. Gul/grøn. Den er lidt Shreek farvet. 2 lag. 

5046 – Lollipop Wrap. Svag grøn, her er 2 lag. 

5047 – Mint Drops. Lyseblå – her er 3 lag. 

5048 – High on Sugar. Svag orange. 2 lag. 

5049 – Sweet & Delicious. Svag lyserød. Den har lidt den der “mormor” farve.. 2-3 lag.

5050 – Cotton Candy. Smuk lilla. 2 lag. 

5051 – Tootsie Pops. Lyseblå, med undertone af lilla. 3 lag. Må nok indrømme, at denne kollektion ikke lige er en favorit hos mig. Jeg synes den bliver lidt for “mormor-agtig” – lidt perlemor. Og det er ikke rigtigt mig. Men synes alligevel der er et par stykker der taler imod – F.eks. Tootsie Pops, Sweet & Delicious og Cotton Candy. Hvad tænker du ? 


Lakkerne er modtaget som gave. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på at blogge.

1 kommentar

  • Mia // www.blogaboutmia.dk

    Elsker den kollektion – og hvor har du lavet fine swatches smukke <3 Halla!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away // CND Creative Play // Sunset Bash