Depend Cosmetic // Limited Edition // Candy Craves

Boganmeldelse // Brændt // Brittainy C. Cherry


Boganmeldelse


Titel: Brændt

Forfatter: Brittainy C. Cherry

Forlag: Flamingo Books

Genre: Kærlighed, venskab, forelskelse, sorg.

Serie: Elements 2. Elements indeholder 2 selvstændige bøger. Åndeløs og Brændt.

Udkommer: 24. Maj 2017

Antal sider: 294 som bog. 

Læst som: Papirbog for FlamingoBooks.dk


Brændt, er Brittainy’s 2. selvstændige bog i Elements serien. Dvs. at de kan læses helt uafhængig af hinanden, og i den rækkefølge man har lyst til. Der er ikke nogle gengangere med i bøgerne.

Brændt, bør sælges incl. en æske kleenex. Man skal være meget hårdhudet, hvis ikke man har behov for dem undervejs ihvertfald. Indtil flere gange. 

Alyssa og Louie, mødes første gang i supermarkedet hvor Alyssa arbejder, og Louie handler. Louie har ikke penge nok til at købe de aller vigtigste fornødenheder, og det kan Alyssa ikke have med at gøre. Hun falder for ham med det samme, og de bliver hurtigt rigtig gode venner.

Louie’s mor er afhængig af stoffer, og hans far er meget villig til at sælge dem til hende, så Louie har aldrig haft en normal familie at vokse op i. Han er vant til at klare sig selv, og lærte ret tidligt at lave mad.

Louie har en storebror, der er heldig at have en anden far. Kellan har været der meget, både for Louie og deres mor. Kommer med mad til dem, og lidt penge når det virkelig brænder på. Kellan har en kæreste der hedder Erika, som er storesøster til Alyssa…

Alyssa bor alene med hendes mor. Hun arbejder hele tiden, og har ikke rigtigt tid til Alyssa. Alyssa er vanvittig god til at spille klaver, men hendes mor kommer aldrig til hendes koncerter. Alyssa’s far er ikke i nærheden, og hun savner ham virkelig meget.

 

“Den her er til dig”.

Hvad er det?”

“En dokumentarfilm, jeg har lavet, mens jeg var i Iowa.”

“Hvad?” Spurgte jeg. “Hvad handler den om ?”

“Os” Svarede han helt genert. “Den hedder Opture og nedture i lys lue. Der er et svar på hver eneste besked, du nogensinde har lagt, på den. 1.090 svar. Plus et par øjeblikke indimellem.”

 

Med personerne på plads, sker der rigtig mange ting i begge familier. Alyssa og Louie bliver hinandens allerbedste venner, selvom der ikke rigtigt er nogen der forstår hvorfor. For de har jo intet tilfælles. Louie er udfarende, vred og lidt af en rod. Alyssa er den blide og dygtige elev, der arbejder i fritiden, og er god til at spille klaver. 

Men det er bare sådan det ser ud, for Alyssa og Louie har mere til fælles end det lige ser ud til. Og de ender naturligvis også med at forelske sig i hinanden. Men så sker der pludselig noget, hvorefter de ikke ser hinanden i rigtig lang tid. Og  bl.a. her får man altså brug for de der kleenex…

 

“Sandheden eller en løgn”? spurgte jeg.

“En løgn”, hviskede hun.

“Jeg retter blomsten i dit hår”, sagde jeg, og strøg krøllerne bag hendes øre. “Og spørg mig så igen.”

“Hvad laver du”? Spurgte hun, mens jeg rykkede mine læber lidt tættere på hendes.

“Sandheden eller en løgn?”

“Sandheden”.

“Jeg kan ikke holde op med at tænke på dig,” fortalte jeg hende. “Ikke bare nu,  jeg mener hele tiden. Morgen, eftermiddag, aften, du er hele tiden i mine tanker. Jeg kan heller ikke lade være med at tænke på at kysse dig. Jeg kan ikke lade være med at tænke på at kysse dig langsomt. Og det SKAL være langsomt. For jo langsommere det er, jo længere vil det vare. Og jeg vil gerne have, at det varer lang tid.”Bogen springer lidt frem og tilbage. Nutid – hos Alyssa, Louie, Kellan og Erika. Fortid hos Louie. Og tilbage igen. Det giver et super godt indblik i alle karaktererne, uden at man mister fokus. Man kan mærke alle personerne i bogen, helt ind til benet, og det er på intet tidspunkt svært at følge med i, hvor man er, og hvem der skrives om.

Den handler om kærlighed og venskab. Om at finde sin soulmate, om familie og relationer. Om at stå ved den man er, imod alle odds. 

Jeg synes hun skriver helt fantastisk, og jeg glæder mig til at læse mere fra hendes hånd. Hun formår at få alle følelserne med ind i bogen, og de ryger lige i hjertet. Det er hele følelsesregisteret man er igennem. Jeg elsker det. Bare lidt flere af dem tak 😀 

Bogen får selvfølgelig 5 ud af 5 hjerter hos Krummes Krummelurer. 


Bogen er modtaget til anmeldelse for Flamingo Books. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på at blogge. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Cosmetic // Limited Edition // Candy Craves