Boganmeldelse // Alt eller intet // Nicola Yoon

Goodiebox // Maj 2017


Goodiebox


Så var det tid til Goodiebox igen.

Du finder alle mine tidligere goodiebox indlæg, ved at skrive GOODIEBOX i søgefeltet foroven. 

Ellers kan du se tidligere boxe på Goodiebox.dk. Og se hvordan du bliver medlem her – til 169 kr. pr. måned. 

Jeg havde nok en smule høje forventninger denne gang, da boxen er i samarbejde med HVISK. Men alligevel turde jeg ikke sætte dem alt for højt op (forventningerne), for vi er før blevet skuffet. Og ja.. det blev jeg nok også lidt denne gang.

Vi har fået en gavekortkode, så vi kan spare 20  % på shoppen. Og det er alt sammen meget godt, men jeg kommer ikke til at bruge den. 20 % er for mig ikke det helt vilde, og det kan man ofte finde rundt omkring. Så jeg havde håbet på en større rabat, eller at der f.eks. var et smykke i en, eller et par af boxene, som der har været tidligere.

Resten af boxen er ok, men det er ikke min favorit box. Vi er alle forskellige, og den box som jeg synes bedst om, er måske den du synes mindst om. Jeg synes Goodiebox er god til at komme flere forskellige ting i boxene, så det ikke er det samme. Jeg har været vild med de fleste af dem, i de år jeg har været med. Det er et fåtal, hvor jeg har været slemt skuffet. Så heldigvis er der noget til os alle, og sådan skal det også være. De kan jo umuligt gøre alle tilfredse hver gang. Jeg synes de gør et stort og flot arbejde. Noget jeg godt kan lide, er at der efterhånden er rigtig mange produkter der kommer i full size. 😀

Lad os kigge på, hvad den indeholdte i maj måned.


Ardell Professional Lashes. Vejl. uds.pris 59,95. Full size

Jeg er ikke god til vipper, men den anden dag, lykkedes det mig faktisk. Så jeg er klar til at lege lidt mere med dem. Jeg har forskellige slags, både disse fra Ardell, men også fra Depend og Eylure.

Bellápierre Gel Eyeliner. Vejl. uds.pris 150 kr. Full size.

Jeg synes det er en helt vanvittig pris at give for en eyeliner. Jeg kunne ikke drømme om at købe den, hvis ikke det var fordi den var med i boxen. Den er næsten umulig at pille ud af sit plastik, fordi der ikke er riller i, som der ofte er på sådan nogle. Jeg mener, at vi en hel del gange har fået eyelinere fra Bellápierre.  Den er smudgeproof, og god som både en winged liner, eller til at blende. Den er baseret på mineraler, naturlig voks og antioxidanter.

Mirqura. Bio-Celluose Sheet Mask. Vejl. udsalgspris 69 kr. Full size.

Jeg skal nok få den brugt. Men denne slags maske er ikke lige mig. Jeg synes den er kold og “klam” at få i ansigtet. Jeg er mere til nogle man selv smører ud. Jeg har fået den lyserøde, som er en mouísturizing maske. Jeg vil anvende den en aften hvor jeg har brugt scrub, og dybderensende først, for at få lidt fugt ind i huden. Den indeholder 100 % naturlig kokosjuice og forskellige aktive ingredienser.

Inca Oil. Padora Oil. Vejl. uds.pris 299 for 100 ml. Her er 10 ml.

Hårolie. Jeg troede først den var til ansigtet 😉 Den både plejer og giver håret masser af shine. Så den kan bruges til at blødgøre håret og til at give det sidste gansfulde finish.

Benefit Gimme Brow. Vejl. uds.pris 220 for 3 g. Her er 1 g. 

Jeg er, helt generelt, ret vild med Benefit (Og især deres mascaraer, og highligtighter). Den er super fin til at give et touch til brynene. Børsten er helt lille, og derfor nem at styre på mine (lidt for) tynde bryn.

La Theorie Des Volcans. Noir Eternae Masque Exfoliant. Vejl. uds.pris 225 kr. Full size.

Scrub, der indeholder vulkansk sand, og eksfolierer og fjerner døde hudsceller. 90,6 % af ingredienserne er naturlige. Den er pæn at se på, og så skulle den vidst skifte farve, når man bruger den ? Den dufter dejligt, og er en min følsomme næse godt kan gå med til

Og så et gavebevis på 20% fra HVISK. 

HVISK er et dansk community-drevet fashion brand. De har mere end 9000 stylister, der hver viser deres egen personlige stil, med de smykker de vælger. Jeg kan huske jeg læste noget om dem i starten, at de søgte stylister. Så kunne man få et vidst antal smykker tilsendt, som man skulle tage billeder af, på den måde man selv synes bedst om. Når man så var færdig, skulle man sende smykkerne retur. Jeg synes egentlig det lyder ganske smart, men jeg ville ikke orke eller kunne gennemskue at få det sendt retur til tiden. Men ideén kan jeg egentlig meget godt lide.

Du kan vinde smykker for 5000 kr. til HVISK, hvis du uploader et billede på instagram, hvor du viser hvordan dit selvforkælelsesmoment ser ud, eller tage et billede af boxen. Det er vigtigt at boxen kan ses på billedet.  Du skal bruge #goodieboxbyhvisk. Vinderen bliver fundet d. 23. juni. 🙂

På facebook, er der en side der hedder Beauty Goodiebox Tips & Tricks (DK Only) – hvor der er masser af anmeldelser af forskellige produkter. Den er helt klart et besøg værd, hvis du er beauty interesseret. Det er en masse forskellige produkter, anmeldt af lige så mange forskellige piger. Tjek det ud <3 

 


Goodieboxen er tilsendt til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på at blogge. Det er min måde at stresse af på, og skrive som jeg har lyst til. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Alt eller intet // Nicola Yoon