Plaisir Face Oil og Facial Wipes

Matas Micellar Water

Reklame.

Jeg har i henved 15 år brugt Matas egen Alt-i-en ansigtsrens 2 gange om dagen. Jeg har brugt den blå, som er med kreatin, men uden parfume. Jeg har købt den igen og igen, fordi den virker. Til øjenmakeup bruger jeg (stadig) Matas egen vandfaste øjenmakeupfjerner (uden parfume).Nu er den dog blevet lavet om til en Micellar Water. Sammen med Miljømærkning Danmark, har Matas optimeret produktet, så det nu er et mere effektiv og miljøvenligt produkt. Det bærer nu også det fine Svanemærke <3Dog indeholder de nye Micellar Water stadig produktets base, og derfor tager produkterne blot navneforandring til Micellar Water. Det er et navn som flere og flere bruger i daglig tale, og derfor er det slet ikke mærkeligt 😉

Det populære micellevand, er baseret på en formel med en høj koncentration af milde rensepartikler, som kaldes miceller. Det er mikroskopiske oliemolekyler, der tiltrækker skidt og olie og derfor fjerner urenheder uden at udtørre. Det er skånsomt og effektivt, og tåles af de fleste. Det er nemt at bruge, fordi det bare påføres en vatrondel, hvorefter du nemt og hurtigt fjerner makeup og snavs, og du skal ikke rense efter med vand.

Den blå er til normal hud, og indeholder Kreatin og provitamin B5. Kreatin er cellefornyende og forbedrer hudens elasticitet og bidrager med en opstrammende effekt. Fugtgivende provitamin B5 plejer og opretholder hudens fugtbalance. Man kan få den både med og uden parfume.

Den lysrøde er til tør/sart hud. Her er der Allantoin og E-vitamin, der beroliger og modvirker irriteret hud. Mens E-vitamin beskytter hudbarrieren. Glycerin giver fugt til den tørre hud. Den er uden parfume.

Micellar water med kreatin og provitamin B5

75 ml. 16,95

250 ml. 49,95

500 ml. 69,95

Dog bruger jeg Matas egen vandfaste øjenmakeupfjerner (uden parfume) til øjenmakeup. Jeg synes ikke micellar water (ej heller den gamle alt-i-en rens) fjerner vandfast mascara.


Nogle af produkterne er modtaget til anmeldelse, eller som gave. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på at blogge. Jeg blogger om det jeg finder interessant, og som passer ind i bloggens tema. Det er altid min helt ærlige mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plaisir Face Oil og Facial Wipes